Emin3455
Meraklı Üye
YoktuAldınız mı
YoktuAldınız mı
O zmn yarın alacaksınız artık eczaneden. Sirke ruhunu kullanın bugün
Şırınga ile baytril isimli bir ilaç verdiAldınız mı
Tm o zmn baytril i kullanın. Dışkı fotoğrafı atın bir kez daha bakayım. Yem yemiyorsa elle besleme maması yapın.Şırınga ile baytril isimli bir ilaç verdi
sirke ruhunu kullandım ama kuş çok kötü görünüyorO zmn yarın alacaksınız artık eczaneden. Sirke ruhunu kullanın bugün
Bu mamayı nasıl yapacağımTm o zmn baytril i kullanın. Dışkı fotoğrafı atın bir kez daha bakayım. Yem yemiyorsa elle besleme maması yapın.
Veterinere götürdüm onlarda anlamıyorlarlütfen veterinere götürün bu şekilde çözüm bulamazsınız
Dışkısını yapınca fotoğrafını atacağımTm o zmn baytril i kullanın. Dışkı fotoğrafı atın bir kez daha bakayım. Yem yemiyorsa elle besleme maması yapın.
demekki egzotik hayvanlardan anlamıyorlar. araştırın egzotik hayvanlara bakan bir veterinere götürmeniz lazımVeterinere götürdüm onlarda anlamıyorlar
İstanbulhangi ildesiniz acaba?
İstanbul gibi bir yerde fazlasıyla vardır egzotik hayvanlara bakan veteriner. Ben izmir de yaşıyorum bulunduğum ilçeden çok uzakta bir veteriner buldum oraya gittim kuşumun sağlığı iyiliği için. Lütfen sizde uğraşın biraz burdan çözülcek gibi durmuyor o hayvanın hali.İstanbul
Koksidiyoz var dediğim gibi baytril i bugün vermeye başladınız mı? Yarın ilaçları temin edin.
baytrili bugün verdim yarın PIYELOSEPTYL'e başlayacağımKoksidiyoz var dediğim gibi baytril i bugün vermeye başladınız mı? Yarın ilaçları temin edin.