Pek fayda etmez.Peki terramycin kullanmalımıyım?
Pek fayda etmez.Peki terramycin kullanmalımıyım?
ÜmraniyeHangi ildesiniz ?
Ne yapmalıyım sizcePek fayda etmez.
Kuşta koksidiyoz var.
UR tedavisinde sirke ruhu kullanılır. Aktara gidip sirke ruhu alın. Kulak temizleme çubuğu ile hergün UR a sürün. Sirke ruhu değdirdiği yeri kurutur. Çok da sürmeyin,Dikkatli olun.Ne yapmalıyım sizce
Bunu nasıl tedavi edeceğim?Kuşta koksidiyoz var.
Veterinerden sulphamezathine alın,suluğuna 5,6 damla ekleyin.5 gün boyunca kullanın.ilaçlı şu hergün değiştirilecek. Kafeste ,kum,kalamar kemiği vb.varsa çıkarın .Bunu nasıl tedavi edeceğim?
Direk petshopa veya eczaneye gitsem alamazmıyımVeterinerden sulphamezathine alın,suluğuna 5,6 damla ekleyin.5 gün boyunca kullanın.ilaçlı şu hergün değiştirilecek. Kafeste ,kum,kalamar kemiği vb.varsa çıkarın .
Petshoplarda ve eczanelerde satılmıyor. Veterinerlerde satılıyor. Kuşlar için üretilmiş bir ilaç eğer alamazsanız buraya yazın.Direk petshopa veya eczaneye gitsem alamazmıyım
Kullanabileceğim başka bir ilaç varmı?Petshoplarda ve eczanelerde satılmıyor. Veterinerlerde satılıyor. Kuşlar için üretilmiş bir ilaç eğer alamazsanız buraya yazın.
PIYELOSEPTYL bu ilacı eczaneden temin edebilirsiniz. Birde BACTRIM şurup var ancak bu şurup formunda olduğu için önermiyorum.Kullanabileceğim başka bir ilaç varmı?
Evimin yakınında veteriner yok bu yüzden zor olabilir
Eczaneler pazar olduğu için yarın kapalı olacak Pazartesiye kadar herşeyi temin edeceğim kuş ne kadar dayanabilir?PIYELOSEPTYL bu ilacı eczaneden temin edebilirsiniz. Birde BACTRIM şurup var ancak bu şurup formunda olduğu için önermiyorum.
Ben dayanacğını düşünüyorum ancak nöbetçi eczaneye gidin yarın.Eczaneler pazar olduğu için yarın kapalı olacak Pazartesiye kadar herşeyi temin edeceğim kuş ne kadar dayanabilir?
Kaç damla koyacağım?PIYELOSEPTYL bu ilacı eczaneden temin edebilirsiniz. Birde BACTRIM şurup var ancak bu şurup formunda olduğu için önermiyorum.
Sirke ruhunu günde kaç kere süreceğimEvet bence bu şişlik bir UR. @Ahmet ASLAN @Levent ACAR abilerim de bir baksın bence UR.
İstanbuldayım kusura bakmayın mesajı yazarken meşguldüm yanlışlıkla ilçe yazmışımHangi ildesiniz ?
Günde bir kere sürebilirsiniz.Sirke ruhunu günde kaç kere süreceğim
Peki alacağım ilacı kaç damla ekleyeceğim?Günde bir kere sürebilirsiniz.