Hangisini alıcaksınız ilaç olarak.Peki alacağım ilacı kaç damla ekleyeceğim?
Birazdan hem sirke ruhunu hemde ilacı almaya gideceğim
Hangisini alıcaksınız ilaç olarak.Peki alacağım ilacı kaç damla ekleyeceğim?
Birazdan hem sirke ruhunu hemde ilacı almaya gideceğim
PIYELOSEPTYL alacağımHangisini alıcaksınız ilaç olarak.
Kuş bugün yürüyememeye başladıHangisini alıcaksınız ilaç olarak.
Tüneğin üstünde duramıyorKuş bugün yürüyememeye başladı
Yürüyor ama baya zorlanarakKuş bugün yürüyememeye başladı
Yürüme ile ilgili birşey diyemeyeceğim. Forumdaki yöneticiler ile konuşma başlatın.onlar yürüme ile ilgili yardımcı olurlarKuş bugün yürüyememeye başladı
Aldınız mı.PIYELOSEPTYL alacağım
Sirke ruhunu aldım nöbetçi eczaneye doğru gidiyorum şuanAldınız mı.
Tm aldığınız zmn yazın buraya.Sirke ruhunu aldım nöbetçi eczaneye doğru gidiyorum şuan
Kuş bugün çok kötüydü ilacı verdiğimizde ne kadar sürede etkisini gösterirTm aldığınız zmn yazın buraya.
Reçeteli ilaç olduğunu söylediler başka bir ilaç sôylermisinizAldınız mı.
Başka bir ilaç söylermisinizTm aldığınız zmn yazın buraya.
Bactrim var ama o da reçeteli rica edin. Vermezlerse yarın sağlık ocağına gidip aile hekimi den yazdırın.Başka bir ilaç söylermisiniz
Vermediler ilacı, yarına kadar kuşa verebileceğim birşey varmıKuşuma alıcam ben kullanmıcam fln diyin alın ilacı bugün.
İdarelik kuşu rahatlatacak birşeyKuşuma alıcam ben kullanmıcam fln diyin alın ilacı bugün.
Şu anda 1 alt sokakta veteriner olduğunu öğrendim gidiyorum oraya doğru sulphamazarine her veterinerde oluyormu?Kuşuma alıcam ben kullanmıcam fln diyin alın ilacı bugün.
Çoğunlukla oluyor.Şu anda 1 alt sokakta veteriner olduğunu öğrendim gidiyorum oraya doğru sulphamazarine her veterinerde oluyormu?
Aldınız mıŞu anda 1 alt sokakta veteriner olduğunu öğrendim gidiyorum oraya doğru sulphamazarine her veterinerde oluyormu?