Videosunu ve dışkısını paylaşın
Görsel paylaş Deniz.
Ağız içinde peynirimsi pamuk gibi lezyonlar koku falan var mı kontrol et. Detay ver.
ağız içini net göremiyorum ama kötü koku yok gün içinde normalden daha pasif ve kabarık duruyor ama kafesi açınca dışarı çıkmaya çalışıyor hareketleniyorGörsel paylaş Deniz.
Ağız içinde peynirimsi pamuk gibi lezyonlar koku falan var mı kontrol et. Detay ver.
su içtiğini gördüm gözlemlediğim kadarıyla çok yemek yemedi önünde sabahtan marul vardı onu yediİştahı nasıl ?
Açlık dışkısı yapmış. Kuşunuz aç.
hayır bilmiyorumAçlık dışkısı yapmış. Kuşunuz aç.
Kursaktan besleme yapmayı biliyor musunuz
gözümün önünde yediklerini çıkardı yem ile ilgili bir sorun olabilir mi
kurtlu değil baktım yeme bayat da olmaması lazım yarın yenisini alabilirim ama bu akşam ne vermeliyim yem kabının içine uzanıyor yemleri ağzına alıp geri bırakıyor marul veriyorum diliyle dokunup bırakıyorİshal,kabarıklık, iştah ve enerji kaybı,kusma bunlar zaten hastalık belirtisidir.
Yeminizle ilgili şüpheniz mi var? Taze değil mi? Bayat mı yem? Kurtlu mu bozuk mu kontrol edin.
kurtlu değil baktım yeme bayat da olmaması lazım yarın yenisini alabilirim ama bu akşam ne vermeliyim yem kabının içine uzanıyor yemleri ağzına alıp geri bırakıyor marul veriyorum diliyle dokunup bırakıyor
tabi ki deniyorum hemenYumurta haşlayın verin bakalım yicek mi
yumurtayı yerse de karbonat ve şurup vereyim mi?Şimdilik 3-4 damla su içine toplu iğne başı kadar karbonat katarak içirin şimdilik. Kuşun yememesinin yemle alakalı olduğunu sanmıyorum. Yarın aile hekimine bactrim şurup yazdırıp sabah akşam ağzına birer damla damlatın yuttuğundan emin olun ama. Tedavi 5-7 gün arası sürecek. Gecikmeyin ama.
yumurtaya yaklaştı ama yine birkaç kez gagalayıp bıraktıYumurta haşlayın verin bakalım yicek mi
Evet verin. Karbonatlı suyu şimdi hazırlayıp ağzına iki üç damla damlatın içirin. Kusarsa yeniden haber verin. Bactrim şurubu da alın ve kullanın dışkısı normal değil.yumurtayı yerse de karbonat ve şurup vereyim mi?