Kuşun beslenmesi yetersiz

Kuşunuz hakkında daha çok bilgi verin. Öğürme kusma var mı,kusması varsa kusmuğunda salya köpük kötü koku var mı,ağzının içinde koku var mı,ağzının içinde peynirimsi pamuk gibi lezyonlar var mı, dışkılarında koku var mı,kuşunuz yemek yemiyor mu,kuşunuz kaç gr ağırlığında? Kafes tabanına beyaz peçete serin kuş üzerine 6-7 tane dışkı yapsın sonra buraya foto atın.
İsterseniz hangi şehirde yaşadığınızı belirtirseniz kanatlı kliniği varsa size öneride bulunabiliriz.
İzmir bornova

Evet şok oldum ama kuşumuda o halde görünce mecburen verdim ama bidaha gitmem oraya başka önerebileceğiniz ilgili ve bu işi ticarete dökmeyen bi veteriner varmı
Şuan başka bir veterinere götürmenize gerek yok. Eski ilaçla devam edin. Ne kadar suya kaç damla katıyorsunuz

Suya değil direk ağzına 1er damla 2 ay bu şekilde devam edecek dedi
😯 2 ay mıııı ? Salçalamasın, 2 ay antibiyotik tedavisi mi olurmuş yaa. Kuş hastalıktan ölmese antibiyotikten ölür.
7 gün karışıma devam edin. 8. Gün eczaneden mikostatin veya trifuculan alıp 7 günde o şekilde devam edin. Bu veterinerleri anlamıyorum. Kliniğin yakınlarında kasap dükkanı var mıydı ?

😯 2 ay mıııı ? Salçalamasın, 2 ay antibiyotik tedavisi mi olurmuş yaa. Kuş hastalıktan ölmese antibiyotikten ölür.
7 gün karışıma devam edin. 8. Gün eczaneden mikostatin veya trifuculan alıp 7 günde o şekilde devam edin. Bu veterinerleri anlamıyorum. Kliniğin yakınlarında kasap dükkanı var mıydı ?
10 gündür kullandım kuşama zararı olmuşmudur

10 gündür kullandım kuşama zararı olmuşmudu
Ciddi bir zararı olmaz. Kuştaki gelişmeler neler onu yazarsanız ona göre tavsiyede bulolmuşmudu
Baştan özet geçeyim kuşum kusuyor ve 2 yaşında İngiliz kırma jumbo 38 gr olarak birde vücut ısısı 38 derece düşük dedi bunu 10 gun sıcak su torbası uyguladık veterinere götürdüm antibakteriyel antigal
sol ve 5li karışim verdi bınları 2 ay kullanıp muayene gelmemi söyledi şimdi biraz hareket başladı kafesinde durmak istemiyor ayrı odada biraz çıkarıyorum diğerine bulaşmasın diye ama hemen uyuyor yeni dişi almıştım onuda görünce kafesi kemiriyor bu gün kilosunu ölçtüm 39 gr olmuş

Son düzenleme:
10 gündür kullandım kuşama zararı olmuşmudu

Baştan özet geçeyim kuşum kusuyor ve 2 yaşında İngiliz kırma jumbo 38 gr olarak birde vücut ısısı 38 derece düşük dedi bunu 10 guçn sıcak su torbası uyguladık veterinere götürdüm antibakteriyel antigal
sol ve 5li karışim verdi bınları 2 ay kullanıp muayene gelmemi söyledi şimdi biraz hareket başladı kafesinde durmak istemiyor yeni dişi almıştım onuda görünce kafesi kemiriyor bu gün kilosunu ölçtüm 39 gr olmuş kuşum 2 yıldır bende hiç hasta olmamıştı ilk kez görünce çok korktum haliyle o panikle detay paylaşamadım

Güzel iyileşme göstermiş. Antibacteriyel ayrıysa karışımın içinde değilse. Onu kesip diğerleriyle devam edin. 5 li karışımda antibiyotik yok değil mi ?

3 farklı şişede 5li karışım mıx yazıyor üstünde antibiyotik varmı bilmiyorum bu tür ilaçları ilk kez aldığım için bilgim yok diğerlerini veterinerin dediği gibi 2 ay kullanmalı mıyım sizce

3 farklı şişede 5li karışım mıx yazıyor üstünde antibiyotik varmı bilmiyorum bu tür ilaçları ilk kez aldığım için bilgim yok diğerlerini veterinerin dediği gibi 2 ay kullanmalı mıyım sizce
Hocam bir şişe üzerinde antibiyotik mi yazıyor ? Ben hiç görmedim ona göre bilgilendirin ki yönlendirebileyim. En iyisi şişelerin resmini paylaşın.

Son düzenleme:
Özvet kanatlı kliniğidir ve memnuniyet oranı fazladır aslında. Siz bahsettiğimiz yere mi gittiniz acaba? Çünkü tahlil falan yapıyorlar diye yazmışlar vatandaşlar yoruma ama.
Türkiyenin en iyi kliniklerinden birisi.

Geri