Bactrim'i tek mi kullanıyorsunuz trifuculan ile bitlikte mi ?
Bactrim'i tek mi kullanıyorsunuz trifuculan ile bitlikte mi ?
Yüzünde bişey yok vitamini verirken sağa sola kafa çevirirken tüğüne bulaşıyorBu kuşun yüzüne ne oldu
Röntgeni çekilmedi ilk kez götürmüstüm mantar ve hava var dedi trıflucan verdi 11 Şubat'ta kontrole gelin dediKuşun hiç röntgeni ultrasyonu çekildi mi ? Kursak elle muayene edildi mi veterinerler tarafından ?
Gaga taşı kalamar kemiği falan kemiriyor baya kursak tıkanıklığı olunca ne oluyor bilmediğim için soruyorum birde bactrimi bırakayım mı bu gün baya ilerledi nefes almakta zorlanıyor biraz önce yanına girince ağzından bayez bi şeyler çıkıyor kafasını sallarken ben korkmaya başladım 2 gün önce veterineri aradım geçmediyse kontrole gelince sülüntü alalım labaruatura gönderelim dediBen kursak tıkanmasından şüphelenmeye başladım. Bu kadar ilaca rağmen düzelmemesi normal değil çünkü. Kuş kafes dışında perde elbise kilim vs kemiriyor mu ? Veya kemirdiği be varsa yazın.
Onun boyası toksik etki yapıyor olabilir kemirmesini engelleyin. Birde şunu deneyelim istiyorum eczaneden iyot damlası alıp çeyrek suluğa 1 damla katarak verin. Suyu hazırlamadan önce 4 saat susuz kalsın.https://hizliresim.com/dty05j0 birde bunu kemiriyor