Arkadaşlar merhaba.
İs çıkışı veterinere uğradım, ishal icin elektrolit alacaktım. İshal den bahsedince Acti dog and cat diye bir ilaç verdi. Kendisine ishal ilacı olduğunu yeni aldığımı bu akşam başlayacağımı söylediysem de ısrarla kendi ilacını tavsiye etti.
İlac kedi ve kopekler icin fakat tamamen doğal olduğu çeyrek suluga yarım çay kaşığı kullanmamı söyledi. Kedi kopek icin üretilmiş bir ilaç kuşa zararı olmazmı dedim hayır olmaz doğal bir ilaç deri.
Yanliz ben kendisine güvenmedim bana kuşlar dan anlamıyor ilacı da para kazanmak için sattı gibi geliyor. Neden derseniz kuşa susamasi icin ballı kraker vermemi tavsiye etti. Ki bunlar zararlı hepimiz biliyoruz.
Bu yüzden sizlere de danışmak istedim. İlacın resimleri asagi da.
Veterinere niye güvenmedin derseniz ilaç torbalar da satılıyor dedi fakat yalan kutusundan çıkarırken verdi.
Üstüne kusun susamasi icin ballı kraker tavsiye etti. Hatta sükutu bir ka saat şıp kuşu susatmami söyledi. Kuş bu sıcakta zaten su içiyor ben hayatta böyle seyler yapmam kızıma.
Yanı sonuç olarak suan da kusa kendi sipariş ettiğim sera diropur veriyorum. Versela laga elektrolit de sipariş ettim oda gelince vereceğim.
Veterinerin verdiği ilacı kullanmaya cesaret edemiyorum.
Not ilacı 25 TL ye saatti ilacın parasın da filan değilim. Benim korkum para kazanmak icin kuş icin tehlikeli olabilecek bir ürün vermiş olabilir. İlacı da almayacaktım ama ne olur ne olmaz diye aldım.
Kuş da halsizlik yok şuan keyfi yerin de su içiyor yem yiyor ama ishali devam ediyor.
Dal darı, aspur, sera diropurile devam ediyorum tedaviye.
@Süleyman YERLİ @Ayhan OTÇUOĞLU
@Levent ACAR