ResurrectionOnur
Meraklı Üye
Hepimiz burada birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz . Yardımcı olabildiysem ne mutlu .
Veterinerden tavsiye almanız en uygunu olacaktır
Lcs 3 çok önerilen bir ürün böyle bi sıkıntı yaşamanıza şaşırdım doğrusu
Bu arada 5 yavrusu 2 yumurtası varmış kuşunuzun bu haliyle bakmakta zorlanabilir . Malum sayılarıda çok Maşaallah. Kursaklarını kontrol edin ara ara . Boş olduğunu görürseniz ve bu şekilde devam ederse kendiniz takviye yapmalısınız yavrulara aklınızda bulunsun.
Bir de ben etiketlemeye çalışayım
@Ayhan OTÇUOĞLU @Selçuk YÜKSEL siz de bakabilir misiniz konuya ? ( Bende de olmuyor )
Tekrardan Vakit Ayırıp İlgilendiğiniz için çok teşekkürler.
Evet LCS-3'ü almamın sebebi kuşlara zarar vermeden en doğal yöntemler ile pireler den kurtulmaktı.
Maalesef kuş Gözünü ilaca sürünce ve ben de bir akıl tutulması yaşayarak müdahale etmeyince olanlar oldu.
Yavruların Kursakları Dolu Maşallah. Babaları da besliyor olabilir. Baba sürekli ama sürekli ne bulursa yiyor ve kuşların sesini duyunca yuvalığa giriyor. Anneyi de o besliyor zaten.
Yumurtalar olduğundan beridir annenin yem yediğini görmedim hep baba kusuyor ona da.
Yine de her gün Sabah, Akşam, Gece Kontrol ediyorum Yavruları. Kursaklar da bir sorun görürsem ben müdahale ederim dediğiniz gibi.
Tekrar dan teşekkür ediyorum destekleriniz için.