Öncelikle çok geçmiş olsun . Kendinize kızmayın bundan sonra daha dikkatli olursunuz . Gerçek bir hayvanseversiniz . İshali için aspur ve dal darı verin . Probiyotiği ishali kesilene kadar kullanın bence .
Kuşunuzun gözlerinin sulanması ve isali ornithosis hastalığını aklıma getirdi . İnşaallah hastalığı yoktur ama bi araştırın derim .
İyi hobiler.
Yardımlarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Gözleri malum olay dan dolayı diye düşünüyorum. İshal konusunu ben strese bağlıyorum veya ilacı yediği için de olabilir. Veteriner den tavsiye isteyeceğim.
Aspuru bir kaç yer de daha görmüştüm.Bir de yulaf tavsiye ediyorlardı. Aspur ve yulaf alayım evde bulunsun akşam aspur da veririm.
Dal darıları kafeste asılı ishal geçene kadar darıya devam edeceğim. Probiyotiğe de devam. Teşekkür Ederim.
Fakat tedbirli olmak da fayda var dediğiniz hastalığı da araştıracağım.
Vakit ayırıp ilgilendiğiniz için de teşekkür ederim.
Edit: Verdiğiniz linki inceledim. Bazı belirtileri tutuyor : Kuşu çevresine karşı duyarsız olup, yem yemede azalma, su içişinde artma, hareketlerinde ağırlaşma görülür. ( İshal )
@Ayhan OTÇUOĞLU Üsta'da da teşekkürler böyle bilgiler verdiği için. Konuyu inceleyip fikirlerinizi belirtirsenis çok sevinirim.
Akşam veterinere bu hastalığı da danışmam gerekli. Kuş LCS-3 adlı ilaci gözüne sürdüğü için böyle olduğunu düşünüyorum. Fakat bu ishal ve diğer belirtiler söylediğiniz hastalığı da çağrıştırıyor.
Not: Nedense konu da yaptığım etiketlemeler çalışmıyor.