Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Birer damla günde 3 kez. İlk gün ikişer damla da olur.
Peki bu kursağında ki şişlik normal mi acaba?Birer damla günde 3 kez. İlk gün ikişer damla da olur.
O zaman 2 gün daha yaşamasını beklicezNormal değil tabiki. Mantar enfeksiyon yapmış kursakta ondan şişmiş. 2 gün daha yaşarsa kurtulmuş demektir.
Merhaba iyi günler dünden beri antibiyotiği veriyorum kuş dün kabarıktı sabah fazla bakamadım öğlen eve geldiğimde kafesinin demirliklerine tirmaniyoru çıkardım durmadan uçtu acaba iyileşme evresine girmiş olabilir mi çünkü baya hareketliydi bugünNormal değil tabiki. Mantar enfeksiyon yapmış kursakta ondan şişmiş. 2 gün daha yaşarsa kurtulmuş demektir.
Merhaba iyi günler dünden beri antibiyotiği veriyorum kuş dün kabarıktı sabah fazla bakamadım öğlen eve geldiğimde kafesinin demirliklerine tirmaniyoru çıkardım durmadan uçtu acaba iyileşme evresine girmiş olabilir mi çünkü baya hareketliydi bugün
Yok harici vitaminin den başka bişey vermedim sadece kafesinde durmak istemiyodu ben de o yüzden çıkardımsevgili arkadasim kusu salma ve tedaviye ne olursa olsun @Selçuk YÜKSEL abinin dedigi süre tamamlana kadar devam et. harici bir şey verme
çıkartmaYok harici vitaminin den başka bişey vermedim sadece kafesinde durmak istemiyodu ben de o yüzden çıkardım
Peki teşekkürlerçıkartma