Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Bir çay kaşığı daha su ekleyebilirsiniz içine bir damla sirke karıştırarak
yaptım verdim. peki sizce bu sorun neden kaynaklanıyor kursağı şiş acaba midesine gitmeyip orada mı birikiyor dışkısı nadir ama kuru değil dün geceden beri su hiç içmiyor hep açBir çay kaşığı daha su ekleyebilirsiniz içine bir damla sirke karıştırarak
düzelince dozajını ayarlayamam hayvana bisey olur diye vermedim 1 2 hafta iyiydi tekrar basladıFlagy başlamadınız mı?
Keşke selçuk beyi dinleseydiniz. Çok geç kalmış olabilirsiniz. Selçuk bey ne dediyse zaman kaybetmeden uygulayın derim. Ben çok iyi bir veterinerle irtibat halindeyim. Ancak selçuk bey ile veterinerimin uygulamaları birebir aynı. Yarın eczaneler kapalı. Yazık etmeyin kuşa. Gidin alın evde bulunsun, hemen uygularsınız.düzelince dozajını ayarlayamam hayvana bisey olur diye vermedim 1 2 hafta iyiydi tekrar basladı
ilaç toparlıyor ama ömrünü kısaltıyor dediler ki bu da zor bi seçim iyileşti diye zarar vermek istemedim ben de. neyse ki bugün daha iyi hatta tutmak icin baya uğraştım elimden bile kaçtı defalarca kerata siz bu ilacı kullandınız mıKeşke selçuk beyi dinleseydiniz. Çok geç kalmış olabilirsiniz. Selçuk bey ne dediyse zaman kaybetmeden uygulayın derim. Ben çok iyi bir veterinerle irtibat halindeyim. Ancak selçuk bey ile veterinerimin uygulamaları birebir aynı. Yarın eczaneler kapalı. Yazık etmeyin kuşa. Gidin alın evde bulunsun, hemen uygularsınız.
Benim flagy de 8. Günüm. Ben dışkı tahlili yaptırdım işinin ehli veterinerimize. İzmirde. İlk önce bir antibiyotik başladık ama 2 gün içinde etki etmeyince hemen flagy e geçirdi veteriner. Şimdi dışkı biraz daha toparladı. 10 günümüzü tamamlıycaz. Kuşum hep iyiydi ama. Halsizliği yoktu. Sadece 4 aydır geçmeyen ishali mevcuttu.ilaç toparlıyor ama ömrünü kısaltıyor dediler ki bu da zor bi seçim iyileşti diye zarar vermek istemedim ben de. neyse ki bugün daha iyi hatta tutmak icin baya uğraştım elimden bile kaçtı defalarca kerata siz bu ilacı kullandınız mı
Başınız sağolsun. Gerçekten çok üzüldüm.veterinerler bakmıyor. dün gece ellerimde öldü çırpınarak 1 ay uğraştım başaramadım cok kötüyüm
Bu mesajınızdan sonra son belliydi zaten ben kuşun az ömrü kalmış diyorum siz sirkeye ilaca gerek yok diyorsunuz. Neyse başınız sağolsun. bir daha kuş beslerseniz ve hastalık belirtisi olursa kafanıza göre takılmayın. Dediklerimi yapsaydınız kuş düzelecekti belki de.Yardım eden herkesten Allah razı olsun özellikle Selçuk Bey. Sirkeye ve son konuştuğumuz ilaca gerek kalmadan düzeldi ertesi gün. 2 gündür neşesi konuşkanlığı yerine geldi maşallah
kafama göre filan takılmadım kuşu gören benim ne kadar zayıf olduğunu bilen benim uzaktan tavsiyelerle kuş kurtulmuyor kaldıramıcağı şeyi tedaviyi yarım bırakıp uygulamak mı mantıklı kuşcunun gözetiminde uyguladım ne yaptiysam. kimse de uğraşmamakla suclayamaz beni dışkısı tıkandı elimle temizledim 1ay onla sabahladım 6 yıldır benle suyunu bile kendim içirdim insanların acısı varken ben demiştim moduna girip laf sokmak ne oluyor?Bu mesajınızdan sonra son belliydi zaten ben kuşun az ömrü kalmış diyorum siz sirkeye ilaca gerek yok diyorsunuz. Neyse başınız sağolsun. bir daha kuş beslerseniz ve hastalık belirtisi olursa kafanıza göre takılmayın. Dediklerimi yapsaydınız kuş düzelecekti belki de.