@Selçuk YÜKSEL benim kuşumda kuruma heralde bana yardımcı olabilir misiniz lütfen
Kuruma olduğunu nasıl anladınız ? Bana dışkı resmi atın ve kuşun videosunu. Dışkıyı net çekmeniz gerek. Gazeteyi çıkarıp çekin.@Selçuk YÜKSEL benim kuşumda kuruma heralde bana yardımcı olabilir misiniz lütfen
Kuruma olduğunu nasıl anladınız ? Bana dışkı resmi atın ve kuşun videosunu. Dışkıyı net çekmeniz gerek. Gazeteyi çıkarıp çekin.
Gönderdiğim mailler geldimi acaba ?
Bana mikostatin alın demiştinizVeterinerden vilmectin , probiyotik ve tetra mezatin alın. Ense derisine 1 damla damlatın. 7 gün aralarla 3 seans yapacaksınız. 3-4 gün içinde düzelme olmazsa yazın tetra mezatin başlarız.
Bu akşam alicam dünden beri kışa divitsol verdim bi sıkıntı olur mu yoksa kullanmaya devam ediyim mi ?Mikostatin de alın zaten eczaneden ek olarak vilmectin
Tamamdir peki bir şey daha sorucam bu alicam mikostatini ağzına mı damlaticamİlaca başlayınca da hergün veya 2 günde bir vermeye devam edin. Probiyotik her gün katın suyuna tedaviden sonra bile.
@Selçuk YÜKSEL mikostatin yoktu onun yerine fungostatin verdiler bi fark var mı aralarında yoksa değiştiriyim mi ?Tamamdir peki bir şey daha sorucam bu alicam mikostatini ağzına mı damlaticam
Bide o ilacı kullandıktan sonra kuşun dışkısını fotoğrafını mailinize yolladım bakarsanız sevinirimFark yok onu kullanın.
Peki günde 4 defa 2 şer damla vericem dimi internette öyle okudumHemen etki etmez en az 3 gün tedavi uygulanmalıdır. Tedavi 7 gün sürecek zaten.