Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Kanatlıoil prozim olabilir. Enzim de içerir güzel üründür.probiyotik için önerdiğiniz bir marka var mı
Kanatlıoil prozim olabilir. Enzim de içerir güzel üründür.probiyotik için önerdiğiniz bir marka var mı
var biz de kullanıyoruz arada ama kuşlara verip vermemek konusunda emin olamamıştım teşekkürlerZaten bizim kullandığımızı vereceksiniz evde varsa yarım suluğa 1 damla katın yarın.
şuan 2 gün üstüste verin. sonrasında ayda 1-2 kez verin.var biz de kullanıyoruz arada ama kuşlara verip vermemek konusunda emin olamamıştım teşekkürler
Burnunun üstünde bitiyor çoğunluğu burnunun üst tarafında
Burda sürekli hapşurması var demişsiniz. Ona istinaden yazdım.İyi günler dediklerinizi uyguladım bir şeyi yoktu ama sürekli bir hapşırması var başka bir şeyi yok onu geçirebilir miyiz yoksa kalır mı
Siz bana başka bir belirti var mı dediniz bende size bunu söyledim yanlış anlaşıldı galibaHalsizlik yok gayet iyi enerjisi konuşması normal kuşumun cinsi Jumbo o yüzden tüyleri de fazla ceresinin üzerine de geliyor yani nefes alırken zorlanıyor gibi ama emin de değilim açıkçası