Kuşum ağzı ile garip hareketler yapıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ebubeyza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İyi günler dediklerinizi uyguladım bir şeyi yoktu ama sürekli bir hapşırması var başka bir şeyi yok onu geçirebilir miyiz yoksa kalır mı

Dediğiniz gibi sürekli hareket ettirmeye ve uçurmaya özen gösteriyorum ama ağızı ile yaptığı hareketlerde bir değişme olmadı sizce neden kafamı kurcalıyor

Halsizlik falan varmı ? Yada başka hastalık belirtisi ? Yemini kontrol eder misiniz tozlu mu değil mi bakın. Elinize toz bırakacak mı yem ? 200 gr kadar yemi kaynar suda 1 dk kadar bekletin sonra normal suyla süzgeçte durulayıp bir beze serin iyice kuruduktan sonra yemliği de yıkayıp kurutup yıkanmış yemden verin. 3-4 gün sonra gelişmeleri yazın.

Halsizlik yok gayet iyi enerjisi konuşması normal kuşumun cinsi Jumbo o yüzden tüyleri de fazla ceresinin üzerine de geliyor yani nefes alırken zorlanıyor gibi ama emin de değilim açıkçası

Yemliğin taban kısmında hafif bir toz tabakası var ama elime gelecek kadar değil dediğinizi yapıp bilgi veririm

Tüyler burnuyla temas ediyor mu birde onu kontrol edin.

Burnunun üstünde bitiyor çoğunluğu burnunun üst tarafında

Tüyler kuşu rahatsız edecek kadar burun deliğine ulaşmıyor gibi gördüm. Tüy sebepli değil sanırım hapşurması.

Ben hapşırmasından dolayı demedim ki nefes almasında güçlük var sanki

Halsizlik yok gayet iyi enerjisi konuşması normal kuşumun cinsi Jumbo o yüzden tüyleri de fazla ceresinin üzerine de geliyor yani nefes alırken zorlanıyor gibi ama emin de değilim açıkçası
Siz bana başka bir belirti var mı dediniz bende size bunu söyledim yanlış anlaşıldı galiba

Tüyleri normal sayılır. Nefes alması kilolu olmasından ötürü de olabilir veya başka bir şey. Kuşunuzun ağırlığı nedir?

Geri