Kuşum ağzı ile garip hareketler yapıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ebubeyza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eveet ben geldim tekrardan herkese selamlar hocam tatilden döndüm eve geldim siz demiştiniz tatilden geldikten sonra tedavisini bı yaparız diye son durumunu söyleyecek olursam kuşumun dışkısı düzeldi bir ara kötülemişti aminoasit ve mineral verdim şuan dışkısında problem yok ağzıyla yaptığı hareket ne yaparsak yapalım düzelmedi ama sizin dediğiniz gibi uçurtmaya çalışıyorum gayette iyi ilerledi neredeyse kapının bir ucundan yuvasına kadar götürüyor kendisini o da zorluyor kendini uçmak için enerjisi yerinde size bir şey sormak istiyorum hocam solunumunda bir problem varsa nasıl belirtiler gösterir söylerseniz sevinirim

Solunumunda sorun olsa gıcırtılı nefes alır. Kuyruğu seker. Probiyotikle devam edip bol bol uçurun 1 hafta kadar eğer düzelme olmazsa antibiyotik başlarız. Hemen başlamak istemiyorum.

Ben söylemeyi unuttum bayadır tüy dökümünde ve çıkmıyor tüy dökümünden birde iyot tedavisi demiştiniz

Entrobac diye bir probiyotik haftada 2 defa suluklarına damlatıyorum
Sanırım elinizde Bt amin forte de var. Eczaneden çinko şurubu alın. Yarım suluğa 10 damla 3 gün üstüste verin. Sonra 2 gün üstüste bt amin forte sonra 2 gün üstüste probiyotik. Gelişmelere göre yol çizeriz.

Sizlere bilgi vermek için son durumunu paylaşım yapıyorum hocam şahsen ben sindirim problemi olduğunu düşünüyorum ek olarak siz de bana hak vereceksinizdir siz daha iyi biliyorsunuz tabi söylemek istedim https://streamable.com/j54in7 her yemek veya su içtikten sonra böyle yapıyor

Videoda anormal birşey görmedim. Normal yemeğini yiyor. Sizin göstermek istediğiniz nedir ?
Sizlere bilgi vermek için son durumunu paylaşım yapıyorum hocam şahsen ben sindirim problemi olduğunu düşünüyorum ek olarak siz de bana hak vereceksinizdir siz daha iyi biliyorsunuz tabi söylemek istedim https://streamable.com/j54in7 her yemek veya su içtikten sonra böyle yapıy

Normalde 1 yemek kaşığı civarında ama bu aralar dişi kuşumu da besliyor (yumurtlama döneminde dişim) o yüzden neredeyse iki yemliği de kendisi yiyor ama bu hareketi önceden de vardı

Uçmaya başladı bile tam olarak normal kuşlar gibi uçamasa da bir odadan başka bir odaya kadar kendisini götürmeye başladı inşallah tam olarak da uçacak

Geri