Kuşum ağzı ile garip hareketler yapıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ebubeyza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çekemedim ki yaptı iki kere sonra sakinleşti şuan uyku moduna geçti keşke elimde başka video olsada paylaşsam ama yok

Dişinin yaptığı esnemeye benzer hareketi sık yapıyor mu ?

Yani çok sık değil ama yapıyor 2 3 haftada bir falan denk gelmiş videoda esneme hareketi demişlerdi normal diye bende üstelemedim neden ki

Yani çok sık değil ama yapıyor 2 3 haftada bir falan denk gelmiş videoda esneme hareketi demişlerdi normal diye bende üstelemedim neden ki
Bugün iyi gözleyin. O hareketi veya benzer gaga hareketini herhangi birinde birkez daha görürseniz yazın. Hastalık belirtisidir

Sizin benden istediğiniz normal bir esneme hareketi mi yoksa az önce videodaki gibi bir hareket mi peki erkek kuşum niye öyle yaptı

Sizin benden istediğiniz normal bir esneme hareketi mi yoksa az önce videodaki gibi bir hareket mi peki erkek kuşum niye öyle yaptı
Bir an burnu tıkandı büyük ihtimalle. Normal esneme hareketi bile olsa yazın. Tricomonastan şüpheleniyorum

Ve tekrar esnemiş bulunmakta dişim
Tamam şüphemde haklıymışım demekki. İyiki erkeği çekerken öyle yapmış da farkettim. Eczaneden flagyle alıp yarım suluğa 6 damla katarak verin yarından itibaren yatmalarına 2 saat kala sularını alın susasınlar biraz ilaç gelene kadar. Sabah ilk iş ilacı alın.

Şey inşallah dediğinizi yapayım da ben belirtilerine baktım kursak mantarı ile benzer belirtiler var sanki bana öyle geldi ağız kokusu devam ediyor erkeğimin bu ilacın yan etkisi olmaz değil mi yani eğer biz yanılıyorsak zarar vermez kuşlara peki erkek kuşum için düşündüğünüz bir hastalık var mı daha önceden hemen antibiyotik başlamak istemiyorum demiştiniz bir tahminiz var mı

Şimdilik bu ilacı ikşsine de verin. Ağızda koku varsa mantar ilacı da ekleyin aynı oranda. İkisi de ağır ilaç değildir merak etmeyin.

Geri