Peki bu süre zarfında kuştaki gelişmeleri yazar mısınız ? Hiç iyileşme belirtisi olmadı mı kuşta ? Olduysa kaçıncı gün iyileşme başladı ? Ayrıca yarın gündüz halinin videosunu da paylaşın.Kursak mantarı için fugostatin uyguluyorum siz demiştiniz tedaviyi 10 gün yaptık siz 5 gün daha yapın demiştiniz onun 2. Günü yani 12 gündür mantar tedavisi görüyor
Hocam kuşunuzu bir veteriner hekime götürün.Ben bu konuyu ağzıyla değişik hareketler yapıyor diye açmıştım sonra bir baktım kursak mantarı dediniz bende benim göremediğim ve bilmediğim şeyleri bildiğiniz için direk ilaca başlattım hayvanımı bu cümlem yanlış anlaşılmasın sizi suçlamıyorum
Çok büyük hata etmişiz kuşlarınıza ilaç başlattığımız için. Hemen ilaçları kesin ve yakındaki bir ilde veteriner bulup götürün. Böyle bir tepki alacağımızı bilseydik asla yardımcı olmaya çalışmazdık emin olun.Sizinle emir komuta halinde ilerliyorum siz bana ilaça başlamam gerektiğini söylediniz bende başladım kuşlarımı önemsiyorum ve neyi olduğunu bilmek ve iyileştirmek için size başvurdum ilaçların kuşumun bedenine ağır geleceğini düşünüyorum neredeyse 12 gün oldu ilaç başlayalı
Hocam günlerdir kuşunuzu iyileştirebilir miyiz diye uğraşıyoruz. Kuştaki ağız kokusu mantar kaynaklıydı ve o sorununu çözdük. Mantarla birlikte başka bir hastalık da gelişmiş olabilir ve bu sıkça görülen bir durumdur. Mantar ihtimali tamamen bittikten sonra hastalık belirtisi devam ediyorsa diğer hastalık üzerine yoğunlaşmak istiyordum.Ben size bir şey demiyorum nasıl böyle bir konuya geldik bilmiyorum ben size güveniyorum sizin veterinerden daha iyi bir tespit yaptığını düşünüyorum ve inanıyorum
Rica ederim şimdiye kadar ki yardımlarım helali hoş olsun. Kuşa yardımcı olduğum için pişman değilim. Ama yardıma devam edersem pişman olacağımı hissettim. Dolayısıyla madem kuşlarınız da çok değerliymiş çevre illerden de olsa bir veteriner desteği alın.Sizin hakkınızı ödeyemem hayvanın ağız kokusunu giderdiniz Allah aşkına yardımcı olun tekrardan kusuruma bakmayın