Bugün kuşumla uçakla İstanbula geldik.Benim gibi kuşuyla seyahat etmek zorunda kalanlara yardimci olur diye yazmak istedim, cunku ben cok fazla paylaşım bulamamıştim.Son bir hafta kala haftada 2 kez multivitamin verdim, bir gun yumurta mamasi ve tohum çimlendirme verdim.Moringa ve spirulina ekledim mamasina, son 3 gun kala da üst üste 2 gun probiyotik, 1 gun multivitamin ve yola cikcagimiz gün de yine probiyotik verdim.Uçak icin veterinerden kaşeli imzali kagıt aldik, uçuşa engel bir seyi yoktur, sağlıķlıdır diye.Yola cıkmadan once taşıma çantasında vakit gecirttim ve uçak içı sesi açtım, alışmasi için.Taşıma cantasina dal dari ve oyuncak koydum ve yol boyu onunla iletisim halinde kaldım, uçakta bazi anlar dışında hiç korkmadı, konuştu öttü.Basınçtan korkuyordum tabi bu ona zarar verdi mi bilemem ama hep keyfi yerindeydi.İstanbulda eve gelince de zaten cok susamış oldugundan yine probiyotikli su verdim, tohum cimlendirme verdim.Ortam degisikliginden de korkuyordum ama kuşum cok sosyal ve evcil oldugundan, herkesin kafasında oynayip durdu.Herkeste boyle olmayabilir tabi, bakan biri olursa düzenini bozmamak en iyisi, ama mecbur kalip yaninda goturmek zorunda olanlar için deneyimimi paylasmak istedim.