Kuşa saglıklı kilo nasıl verdirilir ?

Tamamdır tesekkur ederim
Kuş resmen evrim geçirmiş iyottan önce boğulmak üzereydi şimdi normale dönmüş. Ama kilosu fazla zayıflamalı mutlaka.. Sizin kuşun zayıflaması için önerdiğim şeyler onun için de geçerli..

Maşaallah iyi görünüyor fakat yürüyüşünde ve kanatlarda tuhaflık var gibi.Vitamin eksikliği yaşıyor olabilir. Kuşun sahibine vitamin,probiyotik, b vitamini+aminoasit karışımı almasını öneriniz. Haftada 1 multivitamin, Haftada 3-4 kez probiyotik, Haftada 2 kez aminoasit+b vitamini takviyesi versinler. Mineral taşı da alıp kafese taksınlar..

Çok iyi görünüyor. Hocamın dediği gibi takviyeler yapsınlar ve 15 günde bir iyot takviyesini aksatmasınlar. Guatr sorunu yaşamasın kuş.

Maşaallah iyi görünüyor fakat yürüyüşünde ve kanatlarda tuhaflık var gibi.Vitamin eksikliği yaşıyor olabilir. Kuşun sahibine vitamin,probiyotik, b vitamini+aminoasit karışımı almasını öneriniz. Haftada 1 multivitamin, Haftada 3-4 kez probiyotik, Haftada 2 kez aminoasit+b vitamini takviyesi versinler. Mineral taşı da alıp kafese taksınlar..
O kus neler atlatti bir bilseniz ustune yanlislikla basmislar kanadi kirildi tirnagi uzamis bi yere takilmis ayagi kirildi ama hala yikilmadim ayakdayim diyor 🤣🤣

Ne zaman üzerine basıldı? Ağzından burnundan kan geldi mi,dışkılarda kan görüldü mü?
Yeni olsa ve ben gorsem emin olun normal duramam gulermiyim ben hic gormedim o hallerini yani aci cektigini falan kanadinin altina bktigimda mosmordu ama ucuyodu da sadece sol ayagi olmasi lazim o topal kaldi.

Geri