Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Onun güncel bir videosunu atar mısınızDuzeldi o masallah gayet iyi Allah ragzi olsun bu kus icinde onerdiklerinizi alacagim tesekkurler
Onun güncel bir videosunu atar mısınızDuzeldi o masallah gayet iyi Allah ragzi olsun bu kus icinde onerdiklerinizi alacagim tesekkurler
Yarın atayimOnun güncel bir videosunu atar mısınız
Zayiflamasi icin baska ne yapabilirim yemine dikkat ediyorum sebze veriyorum sizin dediginiz oilmix ve diger kisininn onerdiklerini uygulamaya calisiyorum hergün kafes disinda ama yine 60grm cikti az once tarttimArada fark yok. Zayıflaması gerek.
Karadenizpette bölünmüş alabilirsinizAminovit stokda kalmamış gelir gelmez onu da alıcam
Haftada 2 kez l cartin veriyorum 50 ml suya 10 damla olarak oilmixs haftada 2 kez kullanın dediniz onu ne kadar suya ne kadar ekliyoruzOilmix-s ürünü de kilo vermesine yardımcı olur![]()
Size sacma gelebilir bu sorum ama bu kilo yuzunden direk ölmez demi nolursunuz ben korkuyorum sadece merak ediyorum insAllah kilo verdirebilirim benim kus hep disarda sadece yem icin sokuyorum kafeseBenim oğlan da kilolu. 3 gram verdi bile. Kafesten sık çıkartıp uçuruyorum egzersiz yaptırıyorum. Ama kilo vermesini hemen beklemeyin,belki aylar sürebilir. Ama düzenli ve sık uçarsa 1 ayda bile birkaç gram verebilir.![]()
Size sacma gelebilir bu sorum ama bu kilo yuzunden direk ölmez demi nolursunuz ben korkuyorum sadece merak ediyorum insAllah kilo verdirebilirim benim kus hep disarda sadece yem icin sokuyorum kafese
Tamam tesekkur ederim hergün düzenli yapacagım.Ölebilir. Çünkü obezite ciddi bir sağlık sorunudur karaciğeri etkiler. Fazla kilo kalbe de yük bindirir ve kalp krizi riskini arttırır. O yüzden kilo vermesi şart. Ama üzülmeyin,egzersiz ile kilo verebilirler. Dışarıda olması yetmez,hareket etmiyor sabit duruyorsa dışarda durmasının anlamı olmaz.
Kuşu elinize alın parmağınıza çıksın diğer parmağınızı getirin ona çıksın,bu şekilde 10-20 adım tekrarlatın. 10 dakika mola verin,tekrar 10 adım falan attırın. Birkaç tur yaptırın bunu. Ve yürüsün uçsun da.
Aksam yatarken aliyorum yemi az yesin diye 4 saat te falan bir yeme gitmesine izin veriyorum oyun alani yok ama bu benim sucum sanirim cunki 4 yasina girecek hic oyun oynatmadim kendi halinde omzumda gezdi ama ugrasirim bn oynatirim onu yuruturum kostururumKuşunuz yeşillik falan yiyorsa yeşil yapraklı sebzelerden salata yapın verin. Örneğin marul roka ıspanak bunları kesin karıştırın yesin. Başlarda sık sık yeşillik verebilirsiniz.
Çok sık yem yiyorsa fazla fazla,yemi önünden kaldırın. Yemliğin başına sık geçip çok yerse bu zaten kilo vermesine engel. O yüzden yem kabını kaldırın yem yiyeceği zaman.
Örneğin sabah uyandığı zaman yemini yesin yeterince. Sonra kaldırın,öğlene doğru tekrar verin yesin. Sonra kaldırın. İkinciye doğru tekrar verin kaldırın. Sonra akşam da yesin Sonra kaldırın ve saat 9 gibi de uyusun.
Ben ugrasmasam sabahdan aksama kadar uyuyacak ztenKuşunuz yeşillik falan yiyorsa yeşil yapraklı sebzelerden salata yapın verin. Örneğin marul roka ıspanak bunları kesin karıştırın yesin. Başlarda sık sık yeşillik verebilirsiniz.
Çok sık yem yiyorsa fazla fazla,yemi önünden kaldırın. Yemliğin başına sık geçip çok yerse bu zaten kilo vermesine engel. O yüzden yem kabını kaldırın yem yiyeceği zaman.
Örneğin sabah uyandığı zaman yemini yesin yeterince. Sonra kaldırın,öğlene doğru tekrar verin yesin. Sonra kaldırın. İkinciye doğru tekrar verin kaldırın. Sonra akşam da yesin Sonra kaldırın ve saat 9 gibi de uyusun.
T tünek aldim salincakli falan korktu kafesin ustunde takiliydi kaldirdim korkuncaKafes dışında oyun alanınız var mı? Yoksa yapmanızı öneririm veya almanızı.
Kafesin üzerine uzun bir T tünek takabilirsiniz. Oyun parkı yapabilirsiniz.
Birkaç gün yabancılık çekebilirler ama sonra alışırlarT tünek aldim salincakli falan korktu kafesin ustunde takiliydi kaldirdim korkunca
Tekrar takip deniyeyimBirkaç gün yabancılık çekebilirler ama sonra alışırlar
Oilmixs bugun geli diye tahmin ediyorum onu nasil kullanmaliyim haftada 2 kez demistiniz ama ne kadar nasil kullanilir ? Kusu ucmaya tesvik ediyorum daha fazla artiricamSık sık uçmaya teşvik edin ne kadar sık o kadar iyi. Oilmix geldi mi bu arada. Onu da verin ki bronşları açılsın uçarken çok zorlanmasın.