Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Yarım suluğa 3 damla
Hareket ettirmeye devam ederseniz daha da düşecek.
Umreye gitti sahipleri emanetti cakirda iyilestigi icin yan yana saldim ama haraketlenmesi icin iyi olduMisafir kuşu spor hocası olarak mı tuttunuz yoksa![]()
Ben kendim zorla ucuruyorumSpor 2 adım atmasıyla olmaz söylim. Uçması lazım.
Hadi gözünüz aydın. Oilmix gelince daha da hızlı kilo verir muhtemelen.Oglusum bugün 57 grm çıktı abileri zayıflıyoruz insAllah daha oilmixs ilaci gelmeden bu sekil dekargoda bekliyorum onu da.
Yardımcı oldugunuz icin ve bilgilerinizi paylastiginiz icin cok tesekkür ederimHadi gözünüz aydın. Oilmix gelince daha da hızlı kilo verir muhtemelen.
Hadi gözünüz aydın. Oilmix gelince daha da hızlı kilo verir muhtemelen.
Yapabilcegimiz bir sey var mi ne gerekiyorsa yaparim daha iyi olsunEvet gelişmeler çok iyi eskiye oranla![]()
Yapabilcegimiz bir sey var mi ne gerekiyorsa yaparim daha iyi olsun
6 yasinda bu sari kus oyun oynar mi bilemiyorim ama sahiplerine önericem cok tesekkur ederim ilginiz icinOyun parkı yapabilirsiniz. Mutlu olursa daha sağlıklı yaşar
KUŞLAR İÇİN OYUN PARKI
Kuşlar oynamayı seven enerjik hayvanlardır.Kuşların oynayabilecekleri oyun parkı yapmak streslerini atmasına ve depresyondan uzak durmalarına yarar sağlar.Özellikle papağan türü besleyen kuş sahipleri bu konuya daha da dikkat etmelidir çünkü papağanlarda depresyon riski yüksektir.Kuş beslemek yem ve su vermekten ibaret değildir,onlar bizlerden ilgi de beklerler.
Kuşlar için örnek birkaç oyun parkı fotoğrafı paylaşacağım sizlere...
- BeautiBird
- kuşlar için oyun alanı kuşlar için oyun parkı kuşlara oyun alanı örnekleri kuşlara oyun parkı yapmak kuşlarda depresyon oyun parkı
- Cevaplar: 4
- Forum: Kendin Yap Sistemler ( DIY )
6 yasinda bu sari kus oyun oynar mi bilemiyorim ama sahiplerine önericem cok tesekkur ederim ilginiz icin![]()
Tamamdır tesekkur ederimOynarlar. Kuşlar oyuncudur
Dallı ortamlar onlara daha iyi gelir kendilerini güvende hissederler. Ayrıca stres atıp kilo da verirler,metabolizmaları çalışmış olur.