hızlıresim e yükleyinDenedim ama olmadı
hızlıresim adlı siteye girin.sonra yükle diyin.cihaza göz at diyin.fotoyu seçin ve yükleyin.ve linki buraya atınÖzür dilerim ama nasıl yapabilirim anlatabilir misiniz
Hızlı resim sitesi ayrı mı
Teşekkür ederim yükledimResim Yükle - Hızlı Resim Paylaş - Hızlı Resim
Hızlı Resim ücretsiz resim yükleme sitesidir. Yüklediğiniz resimleri internette arkadaşlarınızla, blogunuzda, web sitelerinde, forumlarda veya sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz.hizliresim.com
Bulabildiniz miResim Yükle - Hızlı Resim Paylaş - Hızlı Resim
Hızlı Resim ücretsiz resim yükleme sitesidir. Yüklediğiniz resimleri internette arkadaşlarınızla, blogunuzda, web sitelerinde, forumlarda veya sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz.hizliresim.com
hayır siz yükleyince linki kopyalayıp buraya atınBulabildiniz mi
Resim Yükle - Hızlı Resim Paylaş - Hızlı Resim
kuşta yumurta yok
Yok mu ama neden hep uyukluyorkuşta yumurta yok
yeni geldiği içindir 1 hafta bekleyin.ve hangi mantıkla 1 aylık kuşa yuvalık taktınızYok mu ama neden hep uyukluyor
Yumurta var diye düşündüm girecekmi diyeyeni geldiği içindir 1 hafta bekleyin.ve hangi mantıkla 1 aylık kuşa yuvalık taktınız
Ve kuş 1 aylık mi ben 2 -3 zannettimyeni geldiği içindir 1 hafta bekleyin.ve hangi mantıkla 1 aylık kuşa yuvalık taktınız
yok daha 2-3 aylık mümkün değilYumurta var diye düşündüm girecekmi diye
Hmm 2 de yok yaniyok daha 2-3 aylık mümkün değil
hep uyuklaması yumurta olacağı anlamına geldiğini ilk defa duydum. kuş yeni geldiği için alışma süresinde halsizlik olabilir. yem yemesine dikkat edin yeterli ve yuva takmak icin çok erken yuvayı çıkarmanızı tavsiye ederim. yaklaşık 8-9 aylık kuşların yavrulaması daha sağlıklı olur.Yok mu ama neden hep uyukluyor
Peki bu kuş kaç aylık varkuşta yumurta yok