Dışkısı
Buda erkek kusumun yeni yaptığı dışkı normal mi ara sıra meyve verdigimde böyle dışkı oluyor
Buda erkek kusumun yeni yaptığı dışkı normal mi ara sıra meyve verdigimde böyle dışkı oluyor
Renkli kağıtlar kullanmam da sıkıntı ne kiDışkılar normal. Kafes tabanında renkli kağıt kullanma ama. Havlu kağıt veya A4 en iyisi olur. Izgara da kullanılmasını tavsiye ederim.
Renkli kağıtlar kullanmam da sıkıntı neoldu ne zaman erkek kuşun yanına koymalıyım
Bir de ben bir tane dişi kuş aldım alalı 1 gün oldu ne zaman erkek kuşun yanına koyayımDışkılar normal. Kafes tabanında renkli kağıt kullanma ama. Havlu kağıt veya A4 en iyisi olur. Izgara da kullanılmasını tavsiye ederim.
kuş kemirince zararlı oluyorRenkli kağıtlar kullanmam da sıkıntı ne ki
kuş alışınca 2-3 haftaBir de ben bir tane dişi kuş aldım alalı 1 gün oldu ne zaman erkek kuşun yanına koyayım
He tamamkuş kemirince zararlı oluyor
Birde erkek kuşu dışarı çıkardım da dişini kafesine gidip onu öptü bir sıkıntı olur mukuş alışınca 2-3 hafta
Bu kadar uzun süre olmasının sebebi ne ben 1 hafta diye biliyordumkuş alışınca 2-3 hafta
olmazBirde erkek kuşu dışarı çıkardım da dişini kafesine gidip onu öptü bir sıkıntı olur mu
2 hafta bekletin ama 1 hafta kala kafesleri birbirini görecek şekilde yerleştirinBu kadar uzun süre olmasının sebebi ne ben 1 hafta diye biliyordum
Tamam teşekkür ederimnormal
Bir şey daha soracaktım da benim dişi kuşumun göğüs kafesi eline alıp ellendiğinde hafif bir göğüs kafesi belirginliği var bu normal miTamam teşekkür ederim
lBir şey daha soracaktım da benim dişi kuşumun göğüs kafesi eline alıp ellendiğinde hafif bir göğüs kafesi belirginliği var bu normal mi
Tamamevet .ama genede gözlemleyin.
Tamam teşekkür ederim
kusura bakmayın dakikada bir soru soruyorum ama bir şey daha soracaktım kuşlarımın ikisi de iki buçuk üç aylık hemen hemen kafeste yan yana olduktan sonra kaç yaşında veya kaç ay sonra doğurur tahminenTamam teşekkür ederim
sağlıklı olan erkek için 7-8- ay dişi için 9-10 aykusura bakmayın dakikada bir soru soruyorum ama bir şey daha soracaktım kuşlarımın ikisi de iki buçuk üç aylık hemen hemen kafeste yan yana olduktan sonra kaç yaşında veya kaç ay sonra doğurur tahminen