Peki erkeğin sağlıklı olup olmadığı nasıl anlayacağım görünüşü sağlıklısağlıklı olan erkek için 7-8- ay dişi için 9-10 ay
Peki erkeğin sağlıklı olup olmadığı nasıl anlayacağım görünüşü sağlıklısağlıklı olan erkek için 7-8- ay dişi için 9-10 ay
dışkısından hasta olup olmadığı anlaşılır. veya hareketli olup olmadığından anlaşılır.Peki erkeğin sağlıklı olup olmadığı nasıl anlayacağım görünüşü sağlıklı
Hareketlidışkısından hasta olup olmadığı anlaşılır. veya hareketli olup olmadığından anlaşılır.
Dışkılar normal o zaman sağlık liHareketli
Ben bu kuşu dişi diye aldım bu dişi yemi döner yoksa erkek mi olurdışkısından hasta olup olmadığı anlaşılır. veya hareketli olup olmadığından anlaşılır.
Ama biraz sanki mavi rengine çalıyor yani siz dişi diyorsanız yine olabilir
burun deliklerinin etrafı beyazımsı olduğu için dedim genede linkini bıraktığım yere yazınAma biraz sanki mavi rengine çalıyor yani siz dişi diyorsanız yine olabilir
evet sağdaki dişi soldaki erkek ve ikiside yavruBöyle iyi anlaştığını göre dişidir galiba
evet yanlış yazmışım özür dilerim[sağdaki erkek soldaki dişi tam tersi olmuyor mu
dişiyi yandan çekip atar mısınızDişi kuş aldım 2 gün oldu ve sık sık uyukluyor bunun sebebi acaba yumurta taşıyor olabilir mi
ekran fotosu deneyinYüklemeye çalıştığınız dosya çok büyük diyor