mustii
Yeni Üye
ilaca devam etmeli miyim? bir de tüylerini bu şekil koparıyor. iki gündür aşırı kaşınıyor,sürekli tüy döküyor
ilaca devam etmeli miyim? bir de tüylerini bu şekil koparıyor. iki gündür aşırı kaşınıyor,sürekli tüy döküyor
Vitamine devam edin...ilaca devam etmeli miyim? bir de tüylerini bu şekil koparıyor. iki gündür aşırı kaşınıyor,sürekli tüy döküyor
Yanınızda götürmeniz daha sağlıklı olurMerhaba 4 gün boyunca evde olmayacağız kuşum evde tek kalsa sorun teşkil eder mi? bize çok alışık uyanır uyanmaz sabah onu çıkarmam için sürekli kapısını gagalıyor. İlk defa ayrı kalacam ondan. Ya da benimle 1 saat uzaklıkta olan yazlığa gelse sorun olur mu? İlk defa evden çıkarmış olacağım. Strese girmesinden korkuyorum . Cevaplarsınız çok sevinirim.
kusmuk resimi atarmısınızacil yardım eder misini kusum sürekli kusmaya basladı birden dıskısı beyaz kusarken her yeri buluyor çok korkuyorum bir şey olmasından ona
acil yardım eder misini kusum sürekli kusmaya basladı birden dıskısı beyaz kusarken her yeri buluyor çok korkuyorum bir şey olmasından ona
her zaman yediğinden yedi muz kabuğu yer fıstığı ağzından öyle çıktı ki beyaz su çok korkuyorum hemen atıcamKafes tabanına tuvalet kağıdı koyup güncel dışkı fotoğraflarını atınız.
Kusmuğu kokuyor mu? Ek besin verdiniz mi?
Aynaya mı kusuyor yoksa direk etrafamı
elime aldım üzerime etrafa aynaya gitti hemen ayakları soğuktuAynaya mı kusuyor yoksa direk etrafamı
@ADRIAN@ Bakar mısınelime aldım üzerime etrafa aynaya gitti hemen ayakları soğuktu
Biraz kafam karıştı adrıan birazdan cevap verirelime aldım üzerime etrafa aynaya gitti hemen ayakları soğuktu
Dışkı fotoğrafı yükleyin bakarız. Kur yapıyor olabilir, kusmuğunda koku var mı?
Bende öyle düşündüm. Kuşunuz kusarken ürküceği bir hamle yaptınız mı ?Dışkı fotoğrafı yükleyin bakarız. Kur yapıyor olabilir, kusmuğunda koku var mı?
hep kusar paraya tokaya ama hiç böyle olmadı durmadan her yere sıçratarak kusmaya başladı. Dışkısı su şeklinde biraz yem yulaf yedirdim. Dışkısını yapar yapmaz atıcam. Çok hareketli bir kuştur ama bugün hep uyuduDışkı fotoğrafı yükleyin bakarız. Kur yapıyor olabilir, kusmuğunda koku var mı?
Hayır bize çok alışık, korkutacak bir hamle yapmadım kusmaya başlayınca kafesinden çıkardım elimdeydi. Elime kusmaya başladı bu seferdeBende öyle düşündüm. Kuşunuz kusarken ürküceği bir hamle yaptınız mı ?