çok çok teşekkür ederim
Rica ederim [emoji4] kullandıktan bir süre sonra güncel fotoğraflarını atarsınız bakarız.
çok çok teşekkür ederim
mutlaka paylaşacağımRica ederim [emoji4] kullandıktan bir süre sonra güncel fotoğraflarını atarsınız bakarız.
https://img510.yukle.tc/image.php?id=364IMG_5673.JPG
https://img510.yukle.tc/image.php?id=8966IMG_5679.JPGYukle.TC | Resim | Resim Galerisi | Resimler | Resim Yükle
Yukle.TC : Resimlerinizi İnternete Yükleyinimg510.yukle.tc
merhaba dün yazmıştım kuşum bugün ishal oldu yeşil kısmı yok dışkısında sadece beyaz ve sıvı kafesindeki peçetede ise dışkının etrafı sarı
kuşum dişi istiyor ne bulursa kusuyor ilgisini kesmesin bizden diye eş almadık ve sürekli dışarıya salıyoruz. Kemiği gözükmüyor ama kanatlarını aralandırıyorKuş çok zayıf görünüyor... kuşu elinize alıp göğüs kısmına üfleyin kursak altındaki kemiğin durumuna bakın belirgin şekilde görünüyor mu ?
kuşum dişi istiyor ne bulursa kusuyor ilgisini kesmesin bizden diye eş almadık ve sürekli dışarıya salıyoruz. Kemiği gözükmüyor ama kanatlarını aralandırıyor
kusmuğunda ilk geldiği zamanlar koku vardı ama kızgınlığı hiç kesilmedi bazen çok şiddetleniyor ceresi kırmızı oluyor. duvar boyası yiyor bunun için kalamar taşı almıştım dokunmadı bile gagasını sürekli birbirine sürtüyor. vitamini ge oral bittikten sonra vereyim o zaman ağır gelmez miEczaneden ge oral alıp her gün suluğa 1 pirinç tanesi kadar koyun suyu günlük değiştirin 3 gün sonra ilacı kesin.
Ge oral bittikten sonra güncel dışkıyı paylaşın bakalım. Ge oral’dan sonra probiyotik takviyesi yapın.
Kuş henüz çok kızgın değil yem kustuğunda kusmuğu takip edin koku var mı?
bi de hapşırırken su çıkıyor burnundankusmuğunda ilk geldiği zamanlar koku vardı ama kızgınlığı hiç kesilmedi bazen çok şiddetleniyor ceresi kırmızı oluyor. duvar boyası yiyor bunun için kalamar taşı almıştım dokunmadı bile gagasını sürekli birbirine sürtüyor. vitamini ge oral bittikten sonra vereyim o zaman ağır gelmez mi
Ge oral kullanın ishal kesilsin sonra vitamine başlarsınız.kusmuğunda ilk geldiği zamanlar koku vardı ama kızgınlığı hiç kesilmedi bazen çok şiddetleniyor ceresi kırmızı oluyor. duvar boyası yiyor bunun için kalamar taşı almıştım dokunmadı bile gagasını sürekli birbirine sürtüyor. vitamini ge oral bittikten sonra vereyim o zaman ağır gelmez mi
merhaba ge oral temin edemedim. Ama evde divitsol bağırsak floransı ve neo terramycin var divitsol kullanmamda sakınca var mıdır
tamamdır teşekkür ederimKullanabilirsiniz 100 ml suya 5 damla olacak şekilde kullanın suyu günlük değiştirip 3 gün tekrar edin buraya dışkı durumu hakkında güncelleme yaparsınız.
kuşumun vitamini geldi ama 250 ml bir bardaktan fazla, suluğuna katıcam ne kadar katmalıyım. suluğun aldığı su miktarı yarım su bardağı ediyor.Kullanabilirsiniz 100 ml suya 5 damla olacak şekilde kullanın suyu günlük değiştirip 3 gün tekrar edin buraya dışkı durumu hakkında güncelleme yaparsınız.
250 ml için 1 ölçek yani 1gr NektonS kullanılır.kuşumun vitamini geldi ama 250 ml bir bardaktan fazla, suluğuna katıcam ne kadar katmalıyım. suluğun aldığı su miktarı yarım su bardağı ediyor.
paylaşımınız için çok teşekkür ederim. buradaki veterinerler ne yazık ki bu konuda yetersiz
anlatmak istediğim o değildi yine de teşekkür ederim250 ml için 1 ölçek yani 1gr NektonS kullanılır.
Ölçek olarak yarım ölçek yani 0.50 gr kullanabilirseniz suluğunuza göre kullanmaya çalışabilirsiniz ama zaten tarihi 4 ay sonra bitecek o yüzden 250 ml suya göre ayarlayıp suluğunuzun aldığı kadarını kullanmanızı tavsiye ederimanlatmak istediğim o değildi yine de teşekkür ederim