dua edin onun için... Ben elimden geldiğince bakıcam.. çok uyuyor amaanbiyotiğin türü ömeli kimi solunum kimi bakteriler için.kendinizi suçlu hissetmeyin bilerek yapmadınız.
dua edin onun için... Ben elimden geldiğince bakıcam.. çok uyuyor amaanbiyotiğin türü ömeli kimi solunum kimi bakteriler için.kendinizi suçlu hissetmeyin bilerek yapmadınız.
Youtube ye atıp burdan linki atabilirsinizVideo paylaşamıyorum ? olmuyor
Maruldan ölen kuş görmedim bende veririm ama haftada birArkadaşlar benim yüzümden.. Akşam verdiğim maruldan ishal olmus hayvan.. durumu kritikmiş atlatırsa 2-3 güne atlatır demiş veteriner. Ayakları tutuyormus dua edin iyileşsin.
baya ishal olmus ama dıskısı değiimiş geceye göre... Bide eşim işteyken tek nasıl vercem hayvana o şırangyla insallah beceririmMaruldan ölen kuş görmedim bende veririm ama haftada bir
Konu başlıklarında acil, lütfen, yardım ve önemli gibi kelimeler kullanmayınız. Açıklayıcı konu başlığı kullanınızKusum 4-5 yaslarında erkek. Bugünlerde çok durgun sürekli uyku modunda. Biraz uçsa hemen dinleniyor. En sevdiği topuyla bile biraz oynayıp basında durup uyuyor. (ki topunu gördü mü yerinde duramaz oradan oraya koşardı) Durduğu yerde gözler kapanıyor sallanıyor vücudu sanki. dışkısı normal biraz sulu gibi. Yemini yiyor. Çok tedirgin oldum. Normalde kafese parmağımızı soktuğumuzda ısırmaya çalışır en azından bir tepki verirdi şimdi kafese yavasca vuruyorum hiç tepki vermiyor gözleri kapalı duruyor arada kanatlarınıda açıyor öyle çok uçmuyor kısa kısa yerlere uçuyor.
Pardon o an telaşla yazdım.Konu başlıklarında acil, lütfen, yardım ve önemli gibi kelimeler kullanmayınız. Açıklayıcı konu başlığı kullanınız
@ADRIAN @Recai SULAMİS
dışkı resimini atar mısınız
İyilesir merak etme yer sırıngadanda bencebaya ishal olmus ama dıskısı değiimiş geceye göre... Bide eşim işteyken tek nasıl vercem hayvana o şırangyla insallah beceririm
Sürekli uyuyor az önce verdik ama zorlaİyilesir merak etme yer sırıngadanda bence
Elime alıyorum hala uykulu açmıyo gözünüİyilesir merak etme yer sırıngadanda bence
ilacın adını öğrenin.yanlış ilaç çok zarar verebilir.Elime alıyorum hala uykulu açmıyo gözünü
veteriner vermis yanlıs verceğini sanmam. Su verdim daha kötü olmaya başladıilacın adını öğrenin.yanlış ilaç çok zarar verebilir.
bakın türkiyede veterinerlerin yüzde 90 ı bilgisiz.kuş daha kötü olursa bilmemveteriner vermis yanlıs verceğini sanmam. Su verdim daha kötü olmaya başladı
Öldü kuşum gitti kusumbakın türkiyede veterinerlerin yüzde 90 ı bilgisiz.kuş daha kötü olursa bilmem
Öldü kuşum gitti kusum
yao ako haklısın ancak bu kadar abartılmamalı, ilacı doğru veriyorlar ama o olmuş şu olmuş felan o anlamda bilgisizler. Ne olduğunu çözemiyorlar genelde.bakın türkiyede veterinerlerin yüzde 90 ı bilgisiz.kuş daha kötü olursa bilmem
başınız sağ olsun. kendinizi suçlamayın hepimiz kuşlarımıza marul veriyoruz. veteriner bir şey göremeyip maruldan olmuş demiş bile olabilir.Öldü kuşum gitti kusum
Cok uzuldum basiniz sagolsun muhtemelen veteriner de cozemedi ne oldugunu.Öldü kuşum gitti kusum
başınız sağ olsun. kendinizi suçlamayın hepimiz kuşlarımıza marul veriyoruz. veteriner bir şey göremeyip maruldan olmuş demiş bile olabilir.
Yalnız arkadaş dalga geçmiş galiba ama eğer geçmediyse başı sağolsunCok uzuldum basiniz sagolsun muhtemelen veteriner de cozemedi ne oldugunu.
sondaki emoji yanlışlıkla olmuştur diye düşündüm bilemiyorumYalnız arkadaş dalga geçmiş galiba ama eğer geçmediyse başı sağolsun
Bencede. @MavisÇ başınız sağolsun.Ben uyarmaya çalıştım.Ama veterinere genede çok suç atmayalım.Adı neydi?sondaki emoji yanlışlıkla olmuştur diye düşündüm bilemiyorum