Albinopamuk
Yeni Üye
Güzdl haberinizi bekliyorumneredeyse 3 yıl olucak benimleydi Allahım inşallah düzelir
Güzdl haberinizi bekliyorumneredeyse 3 yıl olucak benimleydi Allahım inşallah düzelir
hangi ildesiniz?tünekleriniz plastik mi?Aklıma takıldı dün ben bir marul koymustum yuvasına bizede dışarıdab yemekten gelmişti. Yıkanmamışsa eğer onun böyle yapması olabilir mi ? ama bir marul yani ne bileym
Video paylaşırmısınnız bu şekilde yardım etmek zorkusum felç oldu malesef yururken sendeliyor düşüyor ve sürekli burnundan tıkanma sesi geliyor nefes alıp verirken ne yapacağım bilmiyorum saatte erken veteriner için
İzmir hayır değil ahşaphangi ildesiniz?tünekleriniz plastik mi?
izmir öz vetten randevu alın.yardımcı olacaklardır.kapanmada vetlere gidilebiliyor.İzmir hayır değil ahşap
Arkadaşım söyledi orayı ama uzağız arabada yok malesef şimdi bir veterine gitti bakalımizmir öz vetten randevu alın.yardımcı olacaklardır.kapanmada vetlere gidilebiliyor.
Video paylaşamıyorum ? olmuyorVideo paylaşırmısınnız bu şekilde yardım etmek zor
youtube yükleyip link atın.başka vetlerin yardım etmesi zor çoğu kuşlarda bilgisiz kuşu daha beter etmesinler.Video paylaşamıyorum ? olmuyor
Bende dısaedan gelen marul verdim bisey olmadı ama tabi bilmiyorum hijyenik bi yer değilse olabilir deVideo paylaşamıyorum ? olmuyor
Bende ondan korkuyorum ama hiç yoktan iyidir vitamin vs alır eşim dedim. Sürekli yastık kenarlarına girip uyuyor hayvancağız. Bu arada hayvana iğne yapıcaklarmıs ? normal mi buyoutube yükleyip link atın.başka vetlerin yardım etmesi zor çoğu kuşlarda bilgisiz kuşu daha beter etmesinler.
Bizde yedik sonuçta ama bünyeler bir değil tabi.Bende dısaedan gelen marul verdim bisey olmadı ama tabi bilmiyorum hijyenik bi yer değilse olabilir de
hayır.kuşlara iğne yapılmaz.ne iğnesi olduğunu öğrenin.Bende ondan korkuyorum ama hiç yoktan iyidir vitamin vs alır eşim dedim. Sürekli yastık kenarlarına girip uyuyor hayvancağız. Bu arada hayvana iğne yapıcaklarmıs ? normal mi bu
Ben değil eşim orada bak şimdi panik oldumhayır.kuşlara iğne yapılmaz.ne iğnesi olduğunu öğrenin.
Şok gibi bişey için olabilir belki iğne panik yapmayin sakin olunBen değil eşim orada bak şimdi panik oldum
baytril olabilirhayır.kuşlara iğne yapılmaz.ne iğnesi olduğunu öğrenin.
İnşallahŞok gibi bişey için olabilir belki iğne panik yapmayin sakin olun
baytril ağızdan ve sudan verilmiyor mu?baytril olabilir