selhan
Meraklı Üye
burda 1-2 konuda kanat altından iğne yapılan kuşlar olmuş. benim okuduğumbaytril ağızdan ve sudan verilmiyor mu?
burda 1-2 konuda kanat altından iğne yapılan kuşlar olmuş. benim okuduğumbaytril ağızdan ve sudan verilmiyor mu?
maruldan olmaz.sadece ishal olur.Bu marul hayvanı nasıl bu hale getirir anlamadım ben...
Felç değilmiş zaten ayaklar tutuyormus ama maruldan demiş veterinerkuş ishal olunca felç olmaz.sadece ishal olur.interntten amin forte b adlı takviyeyi alın .
Bilmiyorum esimde bana kızdı neden verdin diye ama hep verirdim sadece dışarıdan gelmiş olması şüphe uyandırdı..maruldan olmaz.sadece ishal olur.
İyilesir merak etme vitamin al bide kus kumu falan al ona sindirimi kolaylaşır canım suyuna vitamin koy yada sirkeArkadaşlar benim yüzümden.. Akşam verdiğim maruldan ishal olmus hayvan.. durumu kritikmiş atlatırsa 2-3 güne atlatır demiş veteriner. Ayakları tutuyormus dua edin iyileşsin.
Marul bozuk muydu acaba bilmiyorum yada pisti her neyse dikkat et haslanmıs yumurta veriyorum ben severek yiyor havuc falan kendim evde hazirliyorum arastiriyorum tabi kafama gore vermiyomBilmiyorum esimde bana kızdı neden verdin diye ama hep verirdim sadece dışarıdan gelmiş olması şüphe uyandırdı..
Dua edin iyilessin nereden verdim o marulu. Veteriner demese hiç mantıklı gelmicek...İyilesir merak etme vitamin al bide kus kumu falan al ona sindirimi kolaylaşır canım suyuna vitamin koy yada sirke
Ay ben daha yem hariç birşey vermem hayvanaMarul bozuk muydu acaba bilmiyorum yada pisti her neyse dikkat et haslanmıs yumurta veriyorum ben severek yiyor havuc falan kendim evde hazirliyorum arastiriyorum tabi kafama gore vermiyom
marul verdiniz diye niye olsun, hepimiz veriyoruz kuşlarımıza marul.Dua edin iyilessin nereden verdim o marulu. Veteriner demese hiç mantıklı gelmicek...
Hayir vermediğin icin öyle olmustur zaten ben de besliyorum zarae değil tam tersi yararli yani sen bilirsin vitamin onemli hasta olur hayvan cok normalAy ben daha yem hariç birşey vermem hayvana
Bak masallah turp gibi ötüşüyor da keyifli yaniAy ben daha yem hariç birşey vermem hayvana
Maşallah daim olsun insallahBak masallah turp gibi ötüşüyor da keyifli yani
adı nedir?İlaçları verdik iğneyle ağzına... Birazdan suyunu vercem on damla sürekli uyuyor
adları yazmıyor şırınga içinde geldileradı nedir?
veterinere sorun.gerekirse arayıp sorun.adları yazmıyor şırınga içinde geldiler
Eşim öğrenmiş zaten biri antibiyotikti diğerini unıttum. Bide suyu kaynatıcaz soğuyunca şırıngayla on damla verilcek. Kendimi çok suçlu hissediyorumveterinere sorun.gerekirse arayıp sorun.
anbiyotiğin türü ömeli kimi solunum kimi bakteriler için.kendinizi suçlu hissetmeyin bilerek yapmadınız.Eşim öğrenmiş zaten biri antibiyotikti diğerini unıttum. Bide suyu kaynatıcaz soğuyunca şırıngayla on damla verilcek. Kendimi çok suçlu hissediyorum