Probiyotik kargoda, ge oral elektroliti vermeye devam ediyorum suyunu tazeliyorum sürekli@CelikKanat34 kuşun şuanda vermiş olduğu belirtilerin e-coli, staphylococcus gibi bakterilerin, megabakterinin (bakterisi değil) sebep olabileceğini bizde biliyoruz ancak kuş yeni bir ortama geldiği için dışkılar değişkenlik gösterdiği için şuan tahmin de bulunmak zor, dışkının elektrolit ve probiyotik ile az buçuk toparlanması beklememiz gerekiyor..
@Padow elektrolit ile birlikte probiyotik te verin. Akşam güncel dışkılarını paylaşın, bakteriyel bir enfeksiyon olabilir, hızlı hareket etmemiz gerekebilir..
Sıkıntı değil, merak etmeyin.Birde kuşum bir ayağını kaldırıp uyuyor şuan tek ayakla durması ciddi bir sorun mu?
8 saatte 1 tazeleyin. Yarına kadar verin. Suyu içtiğinden emin olun, bide evde kuru maya varsa 1 çay bardağına 2 pirinç tanesi kadar ekleyip damlalıkla ağızdan verin, kuru maya bolca b vitamini içerir ve probiyotik niyetine de verilebilir.Ge oral kattığım suyu kaç saatte bir tazeliyim ? Birde normal su vermeye ne zaman başlayayım tekrar
Suyu içiyor , kuşun ağzına vermemiz çok zor elimizi gagalıyor kendisi geliyor ama bizim ellememizi sevmiyor probiyotik yarına elimde olucak inşallah dışkıları açık yeşil sindirilmemiş yem azaldı dışkısında gördüğüm kadarıyla.8 saatte 1 tazeleyin. Yarına kadar verin. Suyu içtiğinden emin olun, bide evde kuru maya varsa 1 çay bardağına 2 pirinç tanesi kadar ekleyip damlalıkla ağızdan verin, kuru maya bolca b vitamini içerir ve probiyotik niyetine de verilebilir.
Güncel dışkısı bu şekilde yem çıkmıyor galiba artık dün akşam çok fazla yem yedi ne zaman baksam yemliğin önündeydi sabaha kadar ondan yemli dışkı yapmış olabilir mi?8 saatte 1 tazeleyin. Yarına kadar verin. Suyu içtiğinden emin olun, bide evde kuru maya varsa 1 çay bardağına 2 pirinç tanesi kadar ekleyip damlalıkla ağızdan verin, kuru maya bolca b vitamini içerir ve probiyotik niyetine de verilebilir.
Tamamdır çok teşekkür ederimDışkılar eskiye nazaran daha iyi..
Yarın sabah tekrardan dışkılarını bakalım. Ekstra bir durum olursa yazın...
Kuru mayayı dediğim gibi yapıp verdiniz mi?Dışkıda yem görmüyordum şimdi dışkıladı içerisinde 2-3 tane yem var.. iştahı yerinde yemini yiyor suyunu da içiyor arada tabana inip dolanıyor kendi dışkısına da gagasıyla bakıyor ama yemiyor eşeliyor.
Yok maalesef evde bulunmuyor ve kuş elimize gelmiyor gagalıyor sadece omzumuza ve üstümüze konmayı seviyor tutup vermemiz çok zor daha fazla strese sokmak istemiyorum zorla tutupKuru mayayı dediğim gibi yapıp verdiniz mi?
Son dışkıları da bu şekilde iyi gibi duruyor eskiye nazaran değil mi ?Kuru mayayı dediğim gibi yapıp verdiniz mi?
Evet toparlanma var. Sabah tabanda biriken dışkıların fotoğrafını atarsınız kontrol ederiz.Son dışkıları da bu şekilde iyi gibi duruyor eskiye nazaran değil mi ?