Kuşunuzun da videosunu ekler misiniz?Kuşumun bir dışkısında daha 2 tane yem gördüm dışkı rengi açık yeşil..
Kuşunuzun da videosunu ekler misiniz?Kuşumun bir dışkısında daha 2 tane yem gördüm dışkı rengi açık yeşil..
Üstteki mesajı güncelledim ona bakın isterseniz birde buna bakabilirsiniz.Kuşunuzun da videosunu ekler misiniz?
Çok keyifsiz görünüyor. Umarım bir an önce toparlar. Ve kafesi de çok boş. Ne oyuncak var ne başka tünek. En az iki tünek olsun ve çıngıraklı alanı çok daraltmayan bir oyuncak asın. Biraz olsun keyiflenir belkiÜstteki mesajı güncelledim ona bakın isterseniz birde buna bakabilirsiniz.
Kafes elimizde vardı yenisini almaya fırsat olmadı iyileşsin inşallah en iyisini alıcaz her şeyinÇok keyifsiz görünüyor. Umarım bir an önce toparlar. Ve kafesi de çok boş. Ne oyuncak var ne başka tünek. En az iki tünek olsun ve çıngıraklı alanı çok daraltmayan bir oyuncak asın. Biraz olsun keyiflenir belki
Kafes için demedim. Kafesin içine oyuncak asarsanız biraz oyalanabilir mutlu olur diye dedim. Yani iç aksesuarlardan bahsettimKafes elimizde vardı yenisini almaya fırsat olmadı iyileşsin inşallah en iyisini alıcaz her şeyin
Evet bu sıralarda uçmasınBirde genelde kafes dışında omzumuzda duruyor ama şimdi hasta diye çıkarmak istemiyorum uçup yorulmasın diye kafeste sadece geceleri duruyor uyurken
Bu şekilde dışkıladı inşallah ge oral iyi gelir.Dışkıdaki sıvı miktarı azalıyor gibi görünüyor, yemi sindirimde sorun yaşıyor büyük ihtimalle, sık yem yemesi şuan için iyi
Sıvı kaybı düzelsin gerisini hallederizBu şekilde dışkıladı inşallah ge oral iyi gelir.
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim hakkınızı ödeyememSıvı kaybı düzelsin gerisini hallederiz
Sabah kaçta kalkıyorsunuz bilmiyorum ama kalkınca takabilirsiniz. Suyu takmayı unutmayın yeterlitekrardan merhaba benim bir sorum olacaktı şimdi ge oral li suyunu çıkardım kuşumun sabah saat kaç gibi tekrar ge ora li su hazırlayıp kafese takiym?
tamamdırSabah kaçta kalkıyorsunuz bilmiyorum ama kalkınca takabilirsiniz. Suyu takmayı unutmayın yeterli
Merhaba kuşum şu an uyuyor kabarık yemini yiyor suyunu da içiyor iştahı yerinde hafif kabarık ve biraz durgun duruyor, anlık dışkısı da bu şekilde 5 dakika önce çektim ge oral tedavisine devam ediyoruz sabah suyuna katıp kafese suluğu takıcam. Onun dışında kargoda entrobac probiyotik ve gelvit w vitaminin gelmesini bekliyorum sağolsun merve hanım ve adrian abi yardımcı oluyor sizinde yorumlarınızı bekliyorum.Hocam kuşunuzun güncel durumu nedir, şuan yanımda veteriner ve üretim kuşçusu dayım var. İlk ağızdan iletişim kurmuş olursunuz.
Hepsiburada dan bir satıcıdan almıştım, kuşun dışkılarında 2-3 tane yem çıkıyor bunun sebebi nedir dün olmuyordu bugün olmaya başladıHocam öncelikle dışkılar ortam değiştirmiş bir kuş için normal görünüyor şuanlık, aldığınız ürünleri kullanın ve fakat ürünleri nerden aldınız? Trendyol'da her satıcı güvenli değil, her türlü sahtekarlığa açık ürünler bunlar
Hayır evimin yakınında vet yok ve hava çok soğuk arabamız da yok kuşu evden çıkarmak intihar gibi bir şey olur @『ADRIAN』abi siz ne diyorsunuz bu konuda güncel dışkısı bu şekilde şimdi çektim şuanlık sadece ge oral e devammı yoksa arkadaşımızın yazdığını mı uygulamalıyım ?Kuşunuzun dışkısında sindirilmemiş yem olması ciddi bir sorun. E coli, megabakter vb. gibi bakterilerin etkisiyle oluşan bir durum bu. Baytril % 2.5 formundan alıp kullanmanızı öneriyorum acilen, size önerilen vitamin ve probiyotikler bu bakterilere karşı hiç bir işinize yaramaz. Tedaviden sonra kullanılmaları harika olur tabiki. Acilen Baytril tedavisine başlamanız lazım yoksa ilerde kuşunuzu kurtaramazsınız. Evinizin yakınlarında kuş konusunda uzmanlaşmış veterinerler var mı?