probiyotikli elektrolitli derken aynı anda mı suya karıştıracağım yoksa ayrı ayrı mı ? birde elektrolit olarak ge oral var bende onu da suluğa ne kadar koyacağımı yazar mısınız yarım veya tam suluk onu da detaylı yazın lütfenYarına kadar probiyotikli elektrolit li su verin. Yarın ilaç önereceğim..
İkiside tam dolu suluğa eklenicek. Ge oralı 2,3 pirinç tanesi kadar ekleyin..probiyotikli elektrolitli derken aynı anda mı suya karıştıracağım yoksa ayrı ayrı mı ? birde elektrolit olarak ge oral var bende onu da suluğa ne kadar koyacağımı yazar mısınız yarım veya tam suluk onu da detaylı yazın lütfen
tamamdır aynı sulukta ikisini birden değil mi kesin olarak teyit edeyim deİkiside tam dolu suluğa eklenicek. Ge oralı 2,3 pirinç tanesi kadar ekleyin..
Evet doğru.1 tam dolu suluğa 2 piriç tanesi ge oral 2 pirinç tanesi de entrobac probiyotik koydum inşallah doğru anlamışımdır.
merhaba Az önce bu dışkıyı yaptı, kafesinde ki dışkıları da ekledim elektrolit ve probiyotikli su hala kafesinde duruyor şimdi ne yapmalıyım ?Evet doğru.
Bu dışkı iyi ancak dışkı sürekli değişkenlik gösteriyor. Veterinerden sulphamezathine alın. Alınca yazın kullanımını yazarım.yeni bir dışkı geldi sağlıklı gibi ekstra ilaca gerek varmı recai bey? Suluğu ne yapmaliyim şimdi
Tamamdır ama bugün temin etmem çok zor yarına kaldıBu dışkı iyi ancak dışkı sürekli değişkenlik gösteriyor. Veterinerden sulphamezathine alın. Alınca yazın kullanımını yazarım.
Tamamdır. Genel durumu nasıl? Halsizlik vb. varmı?Tamamdır ama bugün temin etmem çok zor yarına kaldı
Genel durumu iyi halsizlik yok kabarması da yok omzumda şuan yemini de yiyor maşallahTamamdır. Genel durumu nasıl? Halsizlik vb. varmı?
Elektroliti kesin. Yarın sabah da güncel dışkılarını paylaşın..Birde şu an suluğunu değiştiriyim mi ? Probiyotik ve elektrolitli su duruyor hala
Hocam şu videoya bakabilir misiniz şimdi dışkısının poposuna yapıştığını gördüm neden böyle oldu?Elektroliti kesin. Yarın sabah da güncel dışkılarını paylaşın..