d_ogukan
Paylaşımcı Üye
Tekrar merhaba arkadaşlar güncel dışkı paylaşmak istedim. @umitFB bahsetmiştim dışkıları büyük diye ve etrafında leke var. Ancak foto yakalayabildim. Trocani 2 güne 1 kullan demişti ama ben bazen 1 gün daha boşluk bırakıyorum yalan yok, sürekli 2 güne 1 şeklinde veriyimmi ben onu? (Taşınma telaşı falan şimdi başka prebiyotik bulamadım şehir dışı git gel yapmam gerekicek internetten siparis vermek de istemedim oyüzden) 1kere de yoğurt mayaladım suyunu verdim trocan vermeyip. Sanki o iyi geliyor verdiğim günler daha iyi vermediğim günler yine bozuk gibi dışkı alakası var mı bilmiyorum ama. Veterinerin verdiği vitamin de baya enerji falan vermişti bitti, supradyn mi alıyim ne kullaniyim? Yarın ya da sonraki gün zaman ayarlayıp vet götürüp şu röntgeni cektirecegim tekrar. Dışkı analizi için de ay sonu zaten taşınmayı düşünüyorum gelir gelmez artık orada yaptırırim diye düşündüm burda da hastanelere para vereceğim nasolsa orda direk vet yapsın diye ama acil olduğunu düşünüyorsanız ugrasayim yaptırmak için. Önerilerinizi bekliyorum.
@Süleyman YERLİ süleyman bey bu arada daha önce demiştim geceleri farklı dışkıları diye siz de belki korkuyordur falan demiştiniz ama naptiysam olmadı fotoğrafini ekliyorum anlarsınız zaten çok kötü oluyor gece sanki icinde ne var ne yok boşalıyormuş gibi. Okadar yiyomu bu hayvan.
veterinerlerin yaptığı daha pahalıya gelebilir. hastanelere sormak daha iyi olabilir. veterinerlerde röntgen dışkı gibi şeyler biraz tuzlu oluyo yani. zaten hemde beklemeden orada yapmak daha mantıklı geliyo