d_ogukan
Paylaşımcı Üye
Kızıma bugün gelen giden sisko göbekli dedi çok morali bozuk herkes kendi göbeğine bakabilir mi lütfen diyor.
Evet dayanamadım bugün götürdüm. Gerçekten detayını bilemem ama ilgi alaka ortam falan insana güven veriyordu. Baya baya çok ilgilendiler titiz bir yerdi. Röntgen çekti bir yeri beğenmedim pek dedi ama baya baktı baktı karar veremedi işin açığı. Kanatin alt kısmı gibi biyerde aldı mincikladi etti o bölgeyi bir şey gelmedi elime dedi 10 gün sonra tekrar gideceğim bir kez daha röntgen çekip bakacak. Evet kızım şişkoymuş bunun en büyük sebeplerinden biri de benim hiç probiyotik kullanmıyo olmammış ve tabi sürekli yiyip az hareket etmesi. Yemesini değiştirme onları yedir yine ama yağlı bir şey yemesin ekstra dedi. Bana ilk veteriner ilaçlar bitince Trocani sürekli kullan demisti ben 3 gün sonra bırakmıştım hata yapmissin devam etmen gerekiyordu o toparlardi baya dedi. Şimdi 1 dolu 1 boş onu kullanmaya başlayacağım onun içinde prebiyotik probiyotik vitamin mineral bisürü şey var zaten. Dışkı analizine gerek duymadı ama ben yine de yapmasını istedim. Önemli bir şey yok sindirim sorunu olduğu için öyle ama yine de 5 gün 1 damla ağzına flagly damlat dedi. Bir de vitamin kompleksi verdi kendisi bundan da ağzına her gün 1 damla damlat dedi.
Karnındaki şişlik için ur olduğunu düşünmüyorum çünkü 0.55 büyüklüğünde bir bölge o kadar ur olsa böyle neşeli olmaz diye düşünüyorum zaten gobek bolgesiyle o bolge ayni yer degil ondan bu kadar gobek de olmaz ama korktuğun için tekrar bayramın son günü gel röntgen çekelim bakalım dedi.
Bir de dun aksam farkettim anusun orada et beni gibi bir şey vardı onu gösterdim sıktı falan bakti biraz lipom gibi et beni gibi bir şey yag dokusu ama korkulacak bir şey değil dedi. Şuan ki durumumuz bu. Ne diyorsunuz ?
veteriner iyi anlıyor gibi. ilgili olması daha da güzel. önemli bir şeye rastlanmaması iyi dediği gibi hasta olsa öyle olmazdı. ancak fazla kalorilerini yakmalı manken gibi olmalı.. verdiği vitamin kompleksi ne markaydı ?