Güncel Ankaralı arkadaşlar yardıma ihtiyacımız varAllahım şu koskoca ankarada yanlızca önerilebilecek 1 tane mi veteriner var ya lütfen ankara içinde önerilebilecek veterinerleri yazın ya
Merhaba muhabbet kuşlarına ne kadar ücret alıyorlar acaba kuşum ayağının üstüne basmıyorAtakent Veteriner Polikliniği(Uzm.Vet.Dr. Levent Bayraktar)
0212 470 40 50-470 88 66
Gsm:554 582 50 60
Küçükçekmece/Istanbul
Hemde nasıl fiyat çıkarıyorlar, askeri maaşın yarısını bırakıyorsunuz. Birde hastanın sağlığından önce ilk parayı düşünüyorlar parayı aldıktan sonra işleme başlıyorlar. Özvet’in neden bu kadar tavsiye edildiğini hiç anlamadım. 2 kuşumu da özvete emanet edip, ölüsünü aldım. Bir daha mı asla.Arkadaşlar izmir öz-vet kliniği fahiş fiyat çıkarır mı? Bugun sehirdisindan muhabbet kusumu oraya getirmek niyetindeyim. Kuşlara bakıyoruz dedi telefonda veteriner bey ama sizin deneyiminiz var mi bu veteriner kliniği ile?
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bursa - Nilüfer - Ataevler mah.
Pethoven
Ataevler Mah. Yılmaz Akkılıç cad. Bakgor Residence işyerleri No : 71 Nilüfer / Bursa
TEL: 02249996668
GSM: 5442996610
Maalesef bende aynı şeyi düşünüyorum.Keşke iyi bir veteriner önerilse kuşlardan anlayan.Kanatlilardan anlıyor mu acaba bizzat deneyiminiz oldu mu güvenebilir miyiz Bursayi bu konuda çok eksik buluyorum hangi veterinere sorsam üniversiteye yönlendiriyor üniversiteyide hiç beğenmiyorum güvenemiyorum
İstanbul'da yaşayanlar hangi veterineri önerirsiniz?
Siz gittiniz mi? Deneyimimiz nedir? Web sitelerindeki açıklamalari bana antipatik geldi. Yaklaşımlarıni da nasil olur diye sorguluyor insan.Istanbul Veteriner Kliniği – FLORYA – Kuş, Egzotik ve Pet Hizmetleri
Istanbul Veteriner Polikliniği (Florya) Evcil Hayvan & Kuş Hastanesi, Eceler Sokak, No: 16, Florya, Bakırköy, Istanbul. 0 (212) 663 91 42 ve 43www.istanbulvet.com
Antipatik gelen nedir bilmiyorum ama kanatlıda uzman olarak sayılacak Türkiye'de sayılı yerlerden. Bir çok kişi veterinerleri ilahi güç gibi görüp oraya götürüp para ödediği canlılarının garantili bir şekilde sağlığa kavuşacağına inanıyor. Bu yüzden sitemli bir yazı yazmışlar . Aynı şey bizimi içinde geçerli hastaneye gidiyoruz kontrolde bir problemimiz çıkıyor yeri geliyor hastaneye kaldırılıyoruz ama canlı çıkma garantisini kimse vermiyor...Siz gittiniz mi? Deneyimimiz nedir? Web sitelerindeki açıklamalari bana antipatik geldi. Yaklaşımlarıni da nasil olur diye sorguluyor insan.
Haklısınız,keşke burada da öyle donanımlı bir yer olsa.En azından doğru teşhis ve tedavi yapma imkanları var.Canlı varlığın garantisi olmaz.Yumurta sıkışan geçici felç olmuş hayvana ishal bu deyip antibiyotik vermeye kalkanıda gördük.Antipatik gelen nedir bilmiyorum ama kanatlıda uzman olarak sayılacak Türkiye'de sayılı yerlerden. Bir çok kişi veterinerleri ilahi güç gibi görüp oraya götürüp para ödediği canlılarının garantili bir şekilde sağlığa kavuşacağına inanıyor. Bu yüzden sitemli bir yazı yazmışlar . Aynı şey bizimi içinde geçerli hastaneye gidiyoruz kontrolde bir problemimiz çıkıyor yeri geliyor hastaneye kaldırılıyoruz ama canlı çıkma garantisini kimse vermiyor...
Kedi ve Köpeklerde sıklıkla yaşanan durumlar bellidir belirtiler net ve keskindir ama kanatlılarda maalesef öyle değil işte , yani bir şeylerin teşhis edilebilmesi için doğru gözlemleme teknik ekipmanlar (ki hepsi çok pahalı) teknik bilgililer ve hatta yurt dışı çalışmaları da gerekiyor .Haklısınız,keşke burada da öyle donanımlı bir yer olsa.En azından doğru teşhis ve tedavi yapma imkanları var.Canlı varlığın garantisi olmaz.Yumurta sıkışan geçici felç olmuş hayvana ishal bu deyip antibiyotik vermeye kalkanıda gördük.
Ona görede fiyatlandırmaları oluyor tabi mecburen,keşke bu konuda uzman hekimler daha çok yetişse.Bursa gibi bir yerde bile bulamamak sıkıntı gerçekten.Kedi ve Köpeklerde sıklıkla yaşanan durumlar bellidir belirtiler net ve keskindir ama kanatlılarda maalesef öyle değil işte , yani bir şeylerin teşhis edilebilmesi için doğru gözlemleme teknik ekipmanlar (ki hepsi çok pahalı) teknik bilgililer ve hatta yurt dışı çalışmaları da gerekiyor .
Bence çok gereksiz bir yazı. Benim deneyimim yurt dışı üzerine. Orada da böyle yerler sayılı ve pahalı. Yalnız elinden geldiğini yaptığına inandığım aynı zamanda kasap olduğunu düşündüğün veteriner tecrübelerin oldu. Burada sadece bir kanatlı hayvan veterinerine gittim memnun kalmadım. Para odaklı değil de elinden geleni yapacağına inandığım bir veteriner arayışı içindeyim. Tecrübenizi sormustum. Bir de Atakan Vet var düşündüğüm. Kararımı henüz vermedim.Antipatik gelen nedir bilmiyorum ama kanatlıda uzman olarak sayılacak Türkiye'de sayılı yerlerden. Bir çok kişi veterinerleri ilahi güç gibi görüp oraya götürüp para ödediği canlılarının garantili bir şekilde sağlığa kavuşacağına inanıyor. Bu yüzden sitemli bir yazı yazmışlar . Aynı şey bizimi içinde geçerli hastaneye gidiyoruz kontrolde bir problemimiz çıkıyor yeri geliyor hastaneye kaldırılıyoruz ama canlı çıkma garantisini kimse vermiyor...