Merhaba,
3 yasindaki muhabbet kusumun boynunun tek tarafindaki tuyleri dokulmeye basladi. 1 hafta sonra biraz daha acilinca Izmir deki OZ VET e goturdum en iyisi oldugunu dusunerek. Muayene ucreti de 60 tl imis. Neyse oradaki bayan (veteriner olup olmadigindan emin bile degilim) bakti etti, hemen hayvanin ensesine damla damlatti ve mantar yada parazit var mi bakicaz bunun icin tuylerinden alip analize gonderelim dedi. (Rezalet ya!) Hayvani ben sevmelere doyamiyorum o kadar isten anlamayan biri ki kanat tuyunu cekince kanama basladi bakti durmuyor bir toz serpti yine durmayinca eliyle bastirarak birsure tutunca kanama durdu tabi benimki feryat figan hayvancagiz
(
Sozun ozu bu 2 islem icin 200 liramizi aldilar hic onemli degil ama ne parazit ne mantari anlayacak kapasitede bile degillerdi. Sadece paylasmak istedim ve izmir de gercekten hayvanlara deger veren bir veteriner bulana kadar forumdan sizlerden yardim almaya karar verdim.. hastaliklar bolumunden sorularimi yazicam eminim cok deneyimli gercek hayvanseverlerden daha net seyler ogrenebilirim.
Ozvet bu listede olmamali. Tabi bana gore.