umitFB
Onursal Üye
Evet kursağın dışındaymış yavaş yavaş büyüdü heralde hep kaşıyordu orayı ama tüy çıkarttığı içindir diye hiç bakmamıştım meğer mantardanmış ve gittikçe büyümüş. Kabuğun kenarlarının altı boşlamış ve alt kısımda hiç tüy yok kendi kendine düşecek heralde, düştüğünde de o bölge tüysüz kalcak gibi inşallah yeni tüyleri çıkar ben de sabah akşam krem süreceğim. Kabuğun üzerindeki tüylerin arası hiç görünmüyor bile orası taşlaşmış resmen. Bugün masaj olayını denemeden önce elime alıp bir bakayım dedim ve meğersem kocaman bir kabukmuş. boş yere yemi önünden almışım. Mama yaptım fakat yemedi tadını beğenmedi sanırım. Havucu çok seviyor da vermek istemedim mantarı besliyormuş içindekilerden bir şey. Ne olduğunu şu an hatırlayamadım. Ama öyle okudum. Biraz tünekte biraz dipte uyuyor rahatsız etmiyorum dipte uyurken çünkü yaradan dolayı canı yanıyor muhtemelen çok az yiyor ama buna da şükür hiç yememesinden iyi. Şimdilik durumu bu şekilde fotoğrafını önden çekemedim kremden sonra kabuk daha belirginleşti ama şimdilik şu kadar çekebildim. Flucan'ı bugün bitiriyorum yarın vitamin ertesi gün probiyotik yapıp sonra Flucan'a devam ediyorum değil mi? Yeni fotoğraf çekebildiğimde yine atarım. Bu şekilde olanlara fayda sağlar belki
Digerleri de bulduğum bilgiler
Kuş halsiz diye bir iki gün ara verelim demiştim aslında ilaca devam etsek daha iyi olucak sanırım. Eğer çok halsizliği yoksa?