3 eczaneye sordum bu ilaç ellerinde yok, depolarda da yok diyorlar. Diğerlerinin isimleri neler? Ücreti önemli değil benim için, zaten önce yazdırmak gerekiyormuş antibiyotik olduğu için. Babama söyleyip doktoruna yazdırabilirim bugün içinde. Umarım girersiniz çünkü diğer günler doktor orada olmuyor
ampul şeklinde bir ilaçmış bunu nasıl saklayacağım kalanını ve suyla karıştırınca etkis
Ücreti önemli değil kısmına ekleme yapmak istiyorum az önce bu etkeni içeren ilaçlara baktım ve 300TL ve 4000TL arasında değişen fiyatlar gördüm bu nasıl mümkün olabilir. Bir mantar ilacı nasıl bu kadar pahalı olabilir...
Fungizone'u yazdırdım. Şimdi elinde bulunan eczane arıyorum. 2 kutu yazmış doktor sağolsun eczane verir mi ama bilmiyorum dedi.
10 tane eczane aradım hepsi elimde yok diyip kapatıyor. Deponuzda var mi peki diye sormama bile fırsat vermiyorlar. Niye böyle? Bugün birkaç kişi daha sordu dedi bir eczane en sonunda. Anlamıyorum bu ilacın hepsini kim alıyor?
Depo listesinde bile çıkmıyormuş. Piyasadan kaldırılmış olma ihtimali ilacın %90 dedi az önce aradığım eczacı
peki bu muadili olur mu yine içinde bahsettiğiniz etken maddeden olduğu yazıyor. Yeri de Ankara merkezde gidip alabilirim sanırım
Sorduğum ilacı da araştırdım fakat o da artık üretilmiyormuş. Her yere sordum 33 tane eczaneyi aradım hiç birinde yok. Göğüs kemiği de iyice çıkıklaşmış sertleşmiş. Yem de yemiyor artık. Zorla veriyorum yemiyor. Sadece su içiyor bol bol. Sanırım son saatleri artık
hepinize çok teşekkür ederim, yardımlarınız için