Önceden uçabiliyordu çook uzaklara gitmiyordu korkak bir kuş ama uçabiliyordu. Perdeye tırmanıyordu. Uçmayı mecbur kalmadıkça tercih etmiyordu daha doğrusu ama uçabiliyordu. Ama hastalandığından beri güçten düştüğü ve 1 aydır sadece uyuduğu için çok kısa mesafeyi bile uçamıyor. Bir de uçamadığını kavrayamadığı için ilk başlarda (sanırım emin değilim) kafeste biraz çırpınmış yani ben öyle tahmin ediyorum. Çünkü kanatlarında 2 uzun tüy yamuk duruyodu düşcek gibiydi sonra düştü. Ertesi gün bir tane daha düşmüş sabah buldum. Yani bir kanadından 2 diğer kanadından 1 uzun tüy düştü toplamda. Son fotoğrafta da beyaz açıklık belli oluyo kanatlarında. Kuyruk tüylerinden de hasta olmadan önce 2 uzun tüy düşürmüştü onlar yeni uzuyor. Şu an tüyde sanırım hala o yüzden hala uçamıyor diye düşünüyorum. Kapsüllerin hepsi açılmadı çünkü henüz.
Tamam gözlemlemeye devam edeceğim. Probiyotik koyarken vitamin damlasını koymayacağım değil mi? Ve evet dışkıları baya toparladı sayenizde
ne kadar teşekkür etsem az
şarkılara da eşlik ediyor artık sesi çıkmaya başladı iyice, çok geveze bir kuştu sessizliğine çok üzülüyordum bugün çok mutlu etti beni