Anne kuşumuza hakkını vermek lazım cidden. Çok güzel baktı yavrularına.Maşallah yavrular askere gidecek duruma gelmişler. Çok sevimliler ,sağlıklı uzun ömürleri olsun.
Evet çok güzel bakıyor Maşallah Tam bir anaç.Yavrularda annesine benzer iyi bir yavru baskıcı olurlar.Anne kuşumuza hakkını vermek lazım cidden. Çok güzel baktı yavrularına.
fotonun birinde anne öcü gibi çıkmış
Hocam anne foto da yok ki.fotonun birinde anne öcü gibi çıkmış
Bizim yavrumuz da aksine çıkmıyor. Bakalım artık ne zaman yeme düşecek, çok meraklı.Benim de yavrulardan en büyüğü 25 günlük oldu bugün yuvadan atlamıştı tekrar koydum. Yuvadan ayrılma zamanı geliyor
ozaman yavrudur.emin olamadım.Hocam anne foto da yok ki.
Beyaz olan kuş, en büyük yavru. 25 günlük. Anneleri;2.foto
Yavrularımızın hepsi de birbirinden farklı, birbirinden güzel oldu bu arada.1. yavru bugün 30 günlük oldu. Yavruların ötüşleri yerine oturdu artık. Çok sert bir ötüşleri var. Sık sık kafalarını yuvalıkta görüyordum, bugün 1. yavrumuz yuvadan çıkmaya başladı. Yakında yeme düşer. 1. yavrunun bugün yuvadan çıktığını görünce yuvalıklarını çıkarıp girişine daha uzun bir tünek monte ettim.
Ek olarak 1. yavruyu bugün yuvalıktan çıkarıp kafese koydum. Tüneğin üzerinde durabilse de hareket etmekte zorluk çekiyor. Yuvalığa yürümeye çalışırken yere düştü. Bebek adımlarıyla bağımsızlaşıyorlar. 2. yavrumuz da yarı gri, yarı beyaz oldu. Rönesans tablosu gibi renkleri oldu.Şu an saat 7.55 yaklaşık 5 dakika önce kuşların çiftleştiğine şahit oldum. Yavrular büyüdüğü için sanırım dişi yine kuluçkaya yatmaya çalışıyor. Şu anlık babaları da, anneleri de yavrularına çok iyi bakıyor. Sıkıntı olursa babalarını ayırırım.
İlk kuluçkaları evet. Yavrular yakında yeme düşecek. Umarım yumurtlamaz dişi kuş yine.Sizin erkeğin ilk çiftleşmesi miydi? Maşallah [emoji3478]
Benimkilerde tekrar çiftleşti. Onları dinlendirmeyi düşünüyordum en büyüğü sürekli yuvadan atlayıp duruyordu. 26. Günde yeme ayırdım 2-3 saatlik. Sonra yuvaya geri koydum anne baba besliyordu. Şu an 30 günü devirdi aspur ve dal darı kırabiliyor. Bu sabah yemliğe girmişti baba çok sinirlenip bağırıyordu. Ben de yavruyu başka kafese aldım. Çok iyi beslenemiyor diye yuvaya takviye etsinler diye koyuyordumİlk kuluçkaları evet. Yavrular yakında yeme düşecek. Umarım yumurtlamaz dişi kuş yine.