Arkadaşlar şu son 1.5 saattir kafayı yedim yiyeceğim. Saat 5'te kalktım kuşlardan bir kanat çırpma sesi geliyor. Işığı açtım bir gözlemleyeyim dedim ne göreyim. Dişi erkeği tünekten atıyor. Bir süre daha izledim iyice diş biledi 2 kere daha saldırdı. Ayırdım erkek kuşumu, o da bir manyak, kız seni dövüyor öldürecek bir kork. Yok ona ötüyor. Gece 5.30 dişi ötüyor, erkek bağırıyor, yuvada 4 yavru varsa 3'ü ötüyor. Dedim bunlara biraz yulaf vereyim sakinleşinler. Uyku sersemi bütün yulaf paketini de yere döktüm. Gece gece süpürge de açamadım yarım saat onu toplamaya çalıştım. Baktım bu böyle olmayacak erkeğin kafesine koydum yemini, suyunu doldurdum. Dişinin yemini üflemeye gittim, onu da balkona döktüm. Yemin ediyorum bir duvarı yıkmamak için zor duruyorum, sinirden ağlayacağım. Şimdi dişi neden saldırıyor oğluma anlamıyorum, ikisi de yavrularına çok güzel bakıyor. Ben erkeği ayırdıktan sonra da yavrularını beslemeye devam etti, yavruların bir sıkıntısı yok, erkek dişiyi besliyor, ki zaten dişi aç da değil. Erkek çiftleşmeye de çalışmıyor. Yok yani ortada hiçbir sebep yok. 1 saat sonra erkeği kafese koydum belki dişi gece gece siniri tutmuştur dedim, yok anam yine erkeğe prrr uçup kavga etmeye çalıştı. Geçmişin intikamını mı alıyor anlamadım gitti. Dişi tek başına bakabilir yavrulara, şimdilik ayırdım. En küçüğü 5 günlük, en büyüğü 13 günlük. Bir fikir verin, çıldıracağım yemin ediyorum. Üretim yapıyoruz altı üstü, yemin ediyorum Yunan adalarına sefere çıksam bu kadar macera yaşamazdım.