Boyun sırt bölgesi kanama

Pelet yem kullanıyor musunuz kuşlarda? Bence bir deneyin onu da 👍🏻
Hiç duymadım kullanmadımda bi araştırayım hocam topluca bi sipariş vereyim, çok ihtiyaçları var, dişi zaten mahvoldu aylardır ne gerekiyorsa almak istiyorum hepsinden, ve şuan erkek kuşta hasta durumda petek yanına okadar alışkınki biraz bile uzaga alsam hastalanıyor hemen

Pekala teşekkür ederim tekrardan, hocam dişiden boyunlugu çıkarınca çok rahat ediyor ama korkudan uzun süreli çıkaramıyoruz neem yagına devam ediyoruz, ne yapmalıyız
Hocam keşke hiçbirşey kullanmadan geçse kaşınması. Yapacağınız şey stresini önlemek. Erkek hastalanmasa yanına atın derdim ama şuan olmaz.

Hocam keşke hiçbirşey kullanmadan geçse kaşınması. Yapacağınız şey stresini önlemek. Erkek hastalanmasa yanına atın derdim ama şuan olmaz.
Kafesleri çok yakın birbirlerinide görüyorlar birinden birini diger odaya alacak olsam susmuyorlar karşılıklı, erkek kuş sabaha göre daha iyi kabarık duruşuda azaldı sabah gitmeden dışkısına bakıp yükleyecegim tekrar

Şuan kaşıntısı eskiye oranla az görünüyor, ama korkudan bırakamıyorum başında bekliyorum 15 20 dk hava alıyor tekrar takıyorum boyunluk

Hiç duymadım kullanmadımda bi araştırayım hocam topluca bi sipariş vereyim, çok ihtiyaçları var, dişi zaten mahvoldu aylardır ne gerekiyorsa almak istiyorum hepsinden, ve şuan erkek kuşta hasta durumda petek yanına okadar alışkınki biraz bile uzaga alsam hastalanıyor hemen

Bugün 2. Gün yarım suluk 8 damla devam edelim degilmi neyi var tam olarak

Hocam iki kuşada ne oluyor böyle mantar vs oluyorlar beraber bile degiller kafeste. Dişinin tedavisi 10 gün doldu, artık nasıl bir yol izleyelim boyunluk çıkarsak kanatırmı acaba
Birkaç defa evde olduğun sürelerde boyunluğu çıkarıp gözle. Kaşımıyorsa çıkar artık. Haftada 2 defa çinko desteği veriyorsun değil mi ?

Akşamları test edeyim ve hafta sonları ancak, o bölgede tüy yok sanki hiç hocam, dişi iyi olamadan diger kuş hastalandı anlamıyorum ne oldugunu

Geri