Hangi hastalıktan şüpheleniyorsunuzBoyunluğu takın tekrar. Dış parazit için bir uygulama ve antibiyotik deneyelim. Eczaneden flagyle edinip kullanmanızı öneririm. Hem yaranın enfeksiyon kapmasını engeller hemde şüphelendiğim bir hastalığı var o ihtimali de elemiş oluruz.
Araştırdım dediginiz hastalıgı derisi görseller ile çok benziyor Şuan boyunluk vardı onuda yırtmış ve elimde başka boyunluk yok, ilk aşamalarda tüyleri bizzat yolduğunu görmedim, şuan oyuncagıyla yatıyor yerde topuyla birlikte topa dogru egiliyor normalmi, aniden acıldı orası ama sabah 8 akşam 4 işteyiz belkide dikkat edemedik çok üzülüyorum yeterince bakamadım düşüncesiyle çok yıprandı defalarca yumurtladı boş cıktı (yuvayı cikardigimizda erkek ile hic anlasamadigi icin yuvayi takıyorduk sakinlesiyordu). Bu damlayı bulamam mı neem yağını buldugum yerlerde internetten çok geç geliyor sipariş ile, şuan flagly ilacım yok yarın işten çıkınca alacagm hemenGiardia hastalığından şüphelendim. Ense damlası olarak ivermectin etken maddeli herhangi bir damla olabilir. Ense derrisine damlatacaksınız. Flagyle yarım suluğa 6 damla katarsınız. Duruma göre 5-7 gün kulllanacağız. Ense damlası olarak tollisan u200 de sipariş edebilirsiniz.
Neem yağı ve zeytin yağına devam. Çinkoya ara verelim biraz. Yarın da flagyle başlayacağız zaten. İlaçlı su hazırlamadan 3- 4 saat kadar susuz kalsın. Yada rahatça ağzına damlatabiliyorsanız gelir gelmez bir damla damlatırsınız. Sabah da taze ilaçlı su hazırlarsınız.Şuan ne yapabilirim neem yağı zeytinyaği çinko devam edecekmiyim
Boyunluk yok şuanda daha kötü olurmu ışık açmıyorum kaşnmasn hareket etmesin diyeNeem yağı ve zeytin yağına devam. Çinkoya ara verelim biraz. Yarın da flagyle başlayacağız zaten. İlaçlı su hazırlamadan 3- 4 saat kadar susuz kalsın. Yada rahatça ağzına damlatabiliyorsanız gelir gelmez bir damla damlatırsınız. Sabah da taze ilaçlı su hazırlarsınız.
Falagyl tedavisinin 3. Günü dezenfekte edin kafesi ve tüm temas ettiği her yeri. Kaynar su dökmek işe yarar. Buna uygun olmayan yerler için çamaşır suyu kullanın.Hazır su veriyorum devamlı kuşlara giardia olsa bile nereden nasıl bulaşmış olabilir. Kanama durumları çok tedirgin ediyor beni, yarın kafesini temizleyecegim ne ile temizleyebilirim sirke kullanıyorum devamlı ama arada deterjan ile temizlenebilirmi kafesleri napabilirim
Diger kuşa bulaş olmusmudurFalagyl tedavisinin 3. Günü dezenfekte edin kafesi ve tüm temas ettiği her yeri. Kaynar su dökmek işe yarar. Buna uygun olmayan yerler için çamaşır suyu kullanın.
Onda belirti yoksa ilaç vermeyin ona Bulaşmış olabilir ama bağışıklık sistemi güçlüyse tolere etmiş de olabilir. Belirti olursa ona da ilaç başlarız.Diger kuşa bulaş olmusmudur
Sadece sulu dışkı yapıyor çok su içiyorOnda belirti yoksa ilaç vermeyin ona Bulaşmış olabilir ama bağışıklık sistemi güçlüyse tolere etmiş de olabilir. Belirti olursa ona da ilaç başlarız.
Dışkısını paylaşın bakalımSadece sulu dışkı yapıyor çok su içiyor
Dışkısını paylaşın bakalım
Evet dışkısı kötü onunda. Eş zamanlı olarak ikisi için de kullanın flagyle'i.
Pekala çok teşekkürler çok sagolun umarım iyi olur dişi ve erkek kuşada bişey olmazEvet dışkısı kötü onunda. Eş zamanlı olarak ikisi için de kullanın flagyle'i.