Boyun sırt bölgesi kanama

Boyunluğu takın tekrar. Dış parazit için bir uygulama ve antibiyotik deneyelim. Eczaneden flagyle edinip kullanmanızı öneririm. Hem yaranın enfeksiyon kapmasını engeller hemde şüphelendiğim bir hastalığı var o ihtimali de elemiş oluruz.

Boyunluğu takın tekrar. Dış parazit için bir uygulama ve antibiyotik deneyelim. Eczaneden flagyle edinip kullanmanızı öneririm. Hem yaranın enfeksiyon kapmasını engeller hemde şüphelendiğim bir hastalığı var o ihtimali de elemiş oluruz.
Hangi hastalıktan şüpheleniyorsunuz

Yaraya ne yapacagız kafeste bir oyuncagı var ona iniyor yerde onunla uyuyor

Giardia hastalığından şüphelendim. Ense damlası olarak ivermectin etken maddeli herhangi bir damla olabilir. Ense derrisine damlatacaksınız. Flagyle yarım suluğa 6 damla katarsınız. Duruma göre 5-7 gün kulllanacağız. Ense damlası olarak tollisan u200 de sipariş edebilirsiniz.

Giardia hastalığından şüphelendim. Ense damlası olarak ivermectin etken maddeli herhangi bir damla olabilir. Ense derrisine damlatacaksınız. Flagyle yarım suluğa 6 damla katarsınız. Duruma göre 5-7 gün kulllanacağız. Ense damlası olarak tollisan u200 de sipariş edebilirsiniz.
Araştırdım dediginiz hastalıgı derisi görseller ile çok benziyor 😔 Şuan boyunluk vardı onuda yırtmış ve elimde başka boyunluk yok, ilk aşamalarda tüyleri bizzat yolduğunu görmedim, şuan oyuncagıyla yatıyor yerde topuyla birlikte topa dogru egiliyor normalmi, aniden acıldı orası ama sabah 8 akşam 4 işteyiz belkide dikkat edemedik çok üzülüyorum yeterince bakamadım düşüncesiyle çok yıprandı defalarca yumurtladı boş cıktı (yuvayı cikardigimizda erkek ile hic anlasamadigi icin yuvayi takıyorduk sakinlesiyordu). Bu damlayı bulamam mı neem yağını buldugum yerlerde internetten çok geç geliyor sipariş ile, şuan flagly ilacım yok yarın işten çıkınca alacagm hemen

Şuan ne yapabilirim neem yağı zeytinyaği çinko devam edecekmiyim

Şuan ne yapabilirim neem yağı zeytinyaği çinko devam edecekmiyim
Neem yağı ve zeytin yağına devam. Çinkoya ara verelim biraz. Yarın da flagyle başlayacağız zaten. İlaçlı su hazırlamadan 3- 4 saat kadar susuz kalsın. Yada rahatça ağzına damlatabiliyorsanız gelir gelmez bir damla damlatırsınız. Sabah da taze ilaçlı su hazırlarsınız.

Neem yağı ve zeytin yağına devam. Çinkoya ara verelim biraz. Yarın da flagyle başlayacağız zaten. İlaçlı su hazırlamadan 3- 4 saat kadar susuz kalsın. Yada rahatça ağzına damlatabiliyorsanız gelir gelmez bir damla damlatırsınız. Sabah da taze ilaçlı su hazırlarsınız.
Boyunluk yok şuanda daha kötü olurmu ışık açmıyorum kaşnmasn hareket etmesin diye

Diger kuş ile ayırmıstım ne olur olmaz diye onada bulaşma ihtimali varmıdır beraberlerdi cnkü hep kaşıyordu erkek o bölgeleri. Hatta dün onunda dıskısı çokk suluydu, cok fazla su icmesinden kaynaklımı diye düsündüm ama sizce nedir

Hazır su veriyorum devamlı kuşlara giardia olsa bile nereden nasıl bulaşmış olabilir. Kanama durumları çok tedirgin ediyor beni, yarın kafesini temizleyecegim ne ile temizleyebilirim sirke kullanıyorum devamlı ama arada deterjan ile temizlenebilirmi kafesleri napabilirim

Hazır su veriyorum devamlı kuşlara giardia olsa bile nereden nasıl bulaşmış olabilir. Kanama durumları çok tedirgin ediyor beni, yarın kafesini temizleyecegim ne ile temizleyebilirim sirke kullanıyorum devamlı ama arada deterjan ile temizlenebilirmi kafesleri napabilirim
Falagyl tedavisinin 3. Günü dezenfekte edin kafesi ve tüm temas ettiği her yeri. Kaynar su dökmek işe yarar. Buna uygun olmayan yerler için çamaşır suyu kullanın.

Geri