Boyun sırt bölgesi kanama

Fakat kaşıntısı genel gibi duruyor aniden bir yerlerini şiddetle kaşıyor ekmek ile zeytinyagida verdim

Acaba birşey alerji mi yapıyor ? Neler yiyor. Özellikle kaşınmaya başladığı günler ne yemiş oluyor ?

İyiye gidiyor sanki eskiye oranla. Ama şiddetli kaşıntı devam etmesi ilginç. Parazit damla uygulayalım eğer yakın zamanda yapmadıysanız.

İyiye gidiyor sanki eskiye oranla. Ama şiddetli kaşıntı devam etmesi ilginç. Parazit damla uygulayalım eğer yakın zamanda yapmadıysanız.
Aslında kaşıntı nasıl biliyomusunuz aniden bi yeriniz kaşınırda şiddetli sekilde neresi kaşınıyor diye bulamadan bi kaşima şekli bazende tüylerini düzeltir gibi, sadece konuyu açtıgımız zaman toz formdaki nilverm suyuna uyguladik çok az bi dozda( ince bıçak ucu kadar) yarım suluğa onun dışında hic birsey kullanmadık parazit icin

Nilverm iç parazit içindir. Ben dış parazit özellikle de akarlar için ense damlasından bahsediyorum. Bence derisi kuruyor ondan birden bire kaşınmayla ağrı arası bir hissiyat oluşuyor. Güneş yanığından sonra bizde oluşan hissiyata benzer bir hissiyat.

Nilverm iç parazit içindir. Ben dış parazit özellikle de akarlar için ense damlasından bahsediyorum. Bence derisi kuruyor ondan birden bire kaşınmayla ağrı arası bir hissiyat oluşuyor. Güneş yanığından sonra bizde oluşan hissiyata benzer bir hissiyat.
Önereceginiz damla varsa alayım yarın, zeytinyaglı ekmegide pek sevdi, neem yagı günde 1 kere yeterli olurmu

Yeterlidir. Ekmek oranı az olacak şekikde günde 2 damla kadar yesin. Cildinin nemlenmesine fayda sağlayacaktır. Artık kanatmıyor değil mi ?
Şuan aktif kanama yok dün dedigim gibi 2 nokta kadar kan seklinde kirmizilik vardı bugün yok kanatmamış fakat derisi gördügünüz gibi bazı kısımlar mor ve soluk kirmizi arası bir renk devamlı kontrol ediyorum erkek kuş ile ayırdım kafeslerini rahat etmesi için yanyana duruyorlar, damla ne alabilirim parazit için

Şuan aktif kanama yok dün dedigim gibi 2 nokta kadar kan seklinde kirmizilik vardı bugün yok kanatmamış fakat derisi gördügünüz gibi bazı kısımlar mor ve soluk kirmizi arası bir renk devamlı kontrol ediyorum erkek kuş ile ayırdım kafeslerini rahat etmesi için yanyana duruyorlar, damla ne alabilirim parazit için
Şuan için gözlemeye devam edelim belkide parazit damlasına gerek kalmayacak. Teramycin sürmeyin. 3-4 gün neem ile devam edip gelişmelere göre yol çizeriz 👍

İşteydik eve geldik ve yine kanatmış hemde epeyi tünek vs teller örtük vs herşeye bulaşmış ne yapacagız böyle yine kanatmış başa döndük gercekten derisi mor olmuş gibi bu ne neyi var anlayamıyorum

Geri