Pekala çıkarıyorum öyleyseBir daha tekrarlamadıysa kanama takmayın boyunluk da ayrı bir dert strese sokabilir.
Pekala çıkarıyorum öyleyseBir daha tekrarlamadıysa kanama takmayın boyunluk da ayrı bir dert strese sokabilir.
Duruma göre takmanız gerekirse takarsınız son çare kullanın yani.Pekala çıkarıyorum öyleyse
Çok kaşıntısı var ve sol taraftada hafif tüylerde açılma var gibi neem yagınıda kullandıkSon durum ne ?
Hayır ekstra birsey yemiyorAcaba birşey alerji mi yapıyor ? Neler yiyor. Özellikle kaşınmaya başladığı günler ne yemiş oluyor ?
Aslında kaşıntı nasıl biliyomusunuz aniden bi yeriniz kaşınırda şiddetli sekilde neresi kaşınıyor diye bulamadan bi kaşima şekli bazende tüylerini düzeltir gibi, sadece konuyu açtıgımız zaman toz formdaki nilverm suyuna uyguladik çok az bi dozda( ince bıçak ucu kadar) yarım suluğa onun dışında hic birsey kullanmadık parazit icinİyiye gidiyor sanki eskiye oranla. Ama şiddetli kaşıntı devam etmesi ilginç. Parazit damla uygulayalım eğer yakın zamanda yapmadıysanız.
Önereceginiz damla varsa alayım yarın, zeytinyaglı ekmegide pek sevdi, neem yagı günde 1 kere yeterli olurmuNilverm iç parazit içindir. Ben dış parazit özellikle de akarlar için ense damlasından bahsediyorum. Bence derisi kuruyor ondan birden bire kaşınmayla ağrı arası bir hissiyat oluşuyor. Güneş yanığından sonra bizde oluşan hissiyata benzer bir hissiyat.
Yeterlidir. Ekmek oranı az olacak şekikde günde 2 damla kadar yesin. Cildinin nemlenmesine fayda sağlayacaktır. Artık kanatmıyor değil mi ?Önereceginiz damla varsa alayım yarın, zeytinyaglı ekmegide pek sevdi, neem yagı günde 1 kere yeterli olurmu
Şuan aktif kanama yok dün dedigim gibi 2 nokta kadar kan seklinde kirmizilik vardı bugün yok kanatmamış fakat derisi gördügünüz gibi bazı kısımlar mor ve soluk kirmizi arası bir renk devamlı kontrol ediyorum erkek kuş ile ayırdım kafeslerini rahat etmesi için yanyana duruyorlar, damla ne alabilirim parazit içinYeterlidir. Ekmek oranı az olacak şekikde günde 2 damla kadar yesin. Cildinin nemlenmesine fayda sağlayacaktır. Artık kanatmıyor değil mi ?
Şuan için gözlemeye devam edelim belkide parazit damlasına gerek kalmayacak. Teramycin sürmeyin. 3-4 gün neem ile devam edip gelişmelere göre yol çizerizŞuan aktif kanama yok dün dedigim gibi 2 nokta kadar kan seklinde kirmizilik vardı bugün yok kanatmamış fakat derisi gördügünüz gibi bazı kısımlar mor ve soluk kirmizi arası bir renk devamlı kontrol ediyorum erkek kuş ile ayırdım kafeslerini rahat etmesi için yanyana duruyorlar, damla ne alabilirim parazit için
Tamamdır çok teşekkür ederim ben yine yazacagım gelişme olursa iyi akşamlarŞuan için gözlemeye devam edelim belkide parazit damlasına gerek kalmayacak. Teramycin sürmeyin. 3-4 gün neem ile devam edip gelişmelere göre yol çizeriz