Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye

hocam tekrar selam.Selam söyleyin ona
acaba tünekte durması ayağına zarar mı veriyo yemini suyunu ayarlayıp kafesini bi süre tamamen kaldırabilirim? şuan evde serbest geziyo ama genelde durduğu yerler yine tünek gibi oval nesneler düz bi zemin üzerinde özellikle durmak istiyo gibi değil ama bilemedimhocam tekrar selam.
kuşun ayağı bir iki gündür çok daha kötü. bazen üzerine düz de basamıyo. burada bir kuş üzerine petshopa götürdüm o da veteriner birine de danışmış ayağında çatlak oluşmuş plastik tünekten kaynaklıymış. ahşap aldım. bir öneriniz var mı? garip şekilde bazen çok daha iyi iyişelmiş gibi olup sonra bir iki gün baya kötü görünüyo. video linki paylaşıyorum.
![]()
evet düzenli kullandım. sorunun anlaşılması için uzun video çektim ve kuşu daha iyi bi açıyla yakalayamadım için ayağım için kusura bakmayın
evet düzenli kullandım. sorunun anlaşılması için uzun video çektim ve kuşu daha iyi bi açıyla yakalayamadım için ayağım için kusura bakmayın
parazit damlası yapılmadı ayağında sarı lekeler yok. denge kaybı son zamanlarda oluyo evet ayağını yere düzgün basamadığı için konarken yuvarlanır gibi olduğu oluyo.. vitamin ve mineral hiçbir şey vermedim bu sorun ortaya çıkana kadarVitamin ve mineral takviyesi yapılmış mıydı ? Ne dozda ve ne sıklıkta verdiniz. Kaşınmadan ziyade nörolojik bir problem var gibi bana göre. Ayağını işlevsel kullanamıyor çünkü.Hiç denge kaybı oldu mu kuşta ?
doz olarak sizin söylediklerinize uyarak vermeye çalıştımparazit damlası yapılmadı ayağında sarı lekeler yok. denge kaybı son zamanlarda oluyo evet ayağını yere düzgün basamadığı için konarken yuvarlanır gibi olduğu oluyo.. vitamin ve mineral hiçbir şey vermedim bu sorun ortaya çıkana kadar
Ayağını kullanamamaktan bağımsız bir denge kaybı oldu mu peki ? Ayakla alakalı olmayan yani.parazit damlası yapılmadı ayağında sarı lekeler yok. denge kaybı son zamanlarda oluyo evet ayağını yere düzgün basamadığı için konarken yuvarlanır gibi olduğu oluyo.. vitamin ve mineral hiçbir şey vermedim bu sorun ortaya çıkana kadar
hayır olmadı hocamAyağını kullanamamaktan bağımsız bir denge kaybı oldu mu peki ? Ayakla alakalı olmayan yani.
hayır yokAyakta yara veya benzeri bir şey de yoktur muhtemelen. Doğru mu ?
bugün sabah kuşun ayağı çok daha kötü felçli gibiydi yeni bir şey oldu da ayağı kırıldı filan diye röntgen de çektirdim ama hiçbir şey görünmedi. veteriner belki sadece eklem sıvısı azalmış olabilir diye bir ilaç verdi yani maalesef daha kötü o ayağını tamamen sürütüyo artıkhayır yok
Röntgen fotoğrafı varsa paylaşır mısınızbugün sabah kuşun ayağı çok daha kötü felçli gibiydi yeni bir şey oldu da ayağı kırıldı filan diye röntgen de çektirdim ama hiçbir şey görünmedi. veteriner belki sadece eklem sıvısı azalmış olabilir diye bir ilaç verdi yani maalesef daha kötü o ayağını tamamen sürütüyo artık
![]()
hızlı resim normal telefon kamerasıyla çektiğim resim için hatalı format uyarısı veriyo x ten paylaştımRöntgen fotoğrafı varsa paylaşır mısınız
verdiği ilaç "HYAL ORAL GEL" pharmadiet diye bir markahızlı resim normal telefon kamerasıyla çektiğim resim için hatalı format uyarısı veriyo x ten paylaştım
Foto net değil. Kırık belli olur zaten. Veterinerinizin dediğini yapın kireçlenme olabilir.hızlı resim normal telefon kamerasıyla çektiğim resim için hatalı format uyarısı veriyo x ten paylaştım