Ayak Tırnak Sorunu Kavrayamama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kadir er
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ayak tırnak sorunu kavrayamama

• Bilgim var

Kullanılan: 0 0.0%
  • Bilgim yok

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
Linki hatalı kopyalamışsınız
hata verdi evet. yine x ten gönderdim
Bakım eksikliği var maalesef ki bunlara dikkat etmelisiniz. Her haftada düzenli haftada 1 kez multivitamin, haftada 3-4 kez de probiyotik verilmeli. Yeşil sebzeler verilmeli,arada haşlanmış yumurta verilmeli.
Suluk her gün yıkanıp içindeki su tazelenmeli. Ağzına kadar su koymanıza gerek yok zaten,25-30 ml su koymanız bile yeter zaten hepsini içemez bir günde.
Suluk dediğim gibi her gün yıkanmalı ve içindeki su her zaman her gün yenilenmeli.
Çeşme suyu asla verilmemeli. Kapalı su verilmeli hazır su.
Kafes temizliğine de dikkat edin ayda 1 kez genel temizlik yapın geniş spektrumlu dezenfektan ile.
Açık yem almayın.
Versele Laga,Garden Mix pembe şerit gibi yemler alabilirsiniz. İçerisinde ekmek olan yemleri almayın.
Dal darı vermeyin önermiyoruz çünkü kilo yapıyor.
Keten tohumu alın marketten ve kuşa günde haftada birkaç defa 1 tatlı kaşığı kadar verin çay tabağına koyun yesin.
tamam hocam evet bunlara dikkat ederim suluğunu yıkamıyodum. takviyeleri a
Kanatlı oil prozim probiyotik alırsanız 50 ml içme suyuna 5 damla katılır.
Plus olanını alırsanız aynı şekilde 50 ml suya 5 damla katılır.
Vitabol 100 ml suya 2 damla.
merhaba Gold Wıngs marka diar digestive ve yine aynı marka multi vitamin varmış. bunları alayım mı? depovit marka ürünleri p.tesi getirecekmiş

Son durum nedir

ilaçları aldım dediğiniz yerden toplamda 2 defa verebilmiş oldum şimdiye kadar her birini 1 er gün arayla veriyorum çünkü kısmı iyileşme var gibi ama şuan hala eskisi gibi kavrayamıyor

eve gidince paylaşırım hocam. yalnız buradan resim de video da paylaşamadım geçen bu defa becerebirilirim umarım

eve gidince paylaşırım hocam. yalnız buradan resim de video da paylaşamadım geçen bu defa becerebirilirim umarım

Tamam.

Video için bu siteyi kullanabilirsiniz. İngilizce yazıyor ama siteyi Türkçeye çevirirseniz daha anlaşılır olur.

video açıldı sanırım. normalde kuş kolumdayken ben doğal hareket ettiğimde kuş da doğal şekilde tutunuyodu ama şimdi kendi kaşınırken bile arada düştüğü oluyo nadir de olsa ve genelde üzerinde olduğu nesne hareketliyse orda tutunamıyo normalde tutunurdu.

normalde hareketsizken ayaklarının tam üstünde dururken son hastalığından sonra tavukların yumurta üzerinde durması gibi pozisyon vardır ya öyke duruyo. yani ayakları biraz daha kırık karnının üzerine oturur gibi.

bir de ayağını o bildiğimiz kuşların ayak çekmesinden farklı çekerek sabit duruyor.

alakası var mıdır bilmiyorum ama biz yemek yerken ekmekten tırtıklanıyo daha fazla.

genel olarak keyifli iştahsızlık yada görebilidiğim bunlar dışında bi hastalık belirtisi de yok.

tartmadım hiç. şuan 2 yaşında filandır aldığımda da daha iri bi kuştu da daha büyüdü tabii obez mi diyosunuz

Kuşun ayağında ilerleme var ilk attığınız vşdeoya oranla daha iyi ama tam düzelmemiş tabi. Ayrıca Tüy değişim evresinde kuş. Vitabolü haftada 2 probiyotiği geri kalam 4 gün kullanın. Ayrıca yemine kenevir ve keten tohumu katın. Haftada 2 kez de haşlanmış yumurta verin ki tüyleri ipek gibi çıksın. Değişimine şaşırırsınız

sizin yazdıklarınızı diğer hocamın önerdiği kanatlıoil.coma attım onlar da başka biriyle iletişim kurdurdular toplamda bu 4 ilaç geldi. gönderen kişi bi kullanım söylediği için tekrar sizi rahatsız etmedim ama bu ilaçları nasıl kullanacağımı tarif ederseniz öyle devam ederim

Küçük bir suluk alıp pembe tozu alt hazneyi dolduracak kadar koyun ve kafese asın istediği kadar yer ihtiyaç duydukça. Evde yedek suluk varsa hemen asın.
Gerwit bu süreçte haftada 2 kez örneğin yarın ve ptesi verin. Yarım suluğa 5 damla.
Prozimi geri kalan her gün verin. Çarşamba cumartesi günleri de bt amin kullanın. Yarım suluğa 7 damla. Bt amin ile prozim aynı suya katılacak yani..

Geri