BeautiBird
Onursal Üye
Vitamin yaşamsal için çok önemli yere sahipir.Vitaminsiz kalmak hastalıklara davetiye demektir.
haşlanmış yumurta yemiyo. BeautiBird takviye önermişti sizin söylediklerinizle aynı mı emin olamadım eğer siz iletişim halindeyseniz toplu bi reçete gibi öneride bulunursanız çok sevinirimHocam sorun kuvvetle muhtemel vitamin ve mineral eksikliğinden eğer takviye başlamazsanız felç gibi olur ayağı veya ayakları. Vitabol prozim plus ve depovit marka multi mineral toz ( kırmızı toz ) ve depovit aminovit en kısa sürede bunları edinin. Haşlanmış yumurta verin yiyorsa.
Önerdiklerimiz ilaç değildir, takviye şeylerdir ama profesyoneldir.Kullanın ,sorun vitamin eksikliğinden kaynaklı ise ayağı düzelir tahmninen.Ama hızlı olun zaman kaybetmeyin.Yok alabilirim hocam sipariş veriyorum birazdan. Selçuk Yüksel Bey de öneride bulunmuş hem fikir misimiz aynı ilaçları mı emin olamadım
Hocam kanatlıoil marka prozim plus ve vitabolsizin önerdiğimiz 2 ayrı takviyeyi de alacaktım birini mi alayım yani anlayamadım?
Bayiden almak daha hızlı olur iyi olur.Ayrıca bayiden daha az alma imkanınız varsa vitaboldan 30 ml falan alın.250 ml şişelerde satıyorlar bu da tek kuş için oldukça fazla.30 ml almanız yeterli olur.Bayi ile konuşun bunu da.kanatlioil.com whatsapp hattına mj attım balıkesir bandırma bölgesinde ürünleri olan bir bayisi varsa zaman kaybetmemek adına gidip kendim almak için eğer yoksa da site üzerinden sipariş vercm ama 4 5 gün sürer gelmesi sanırım.
tamam hocam yarın varsa eğer almış olurum zaten yazarım size programı söylersiniz
Bu arada kuşun dışkılarını mutlaka atın.Ve beslenme programını da yazın sadece yem ve su mu veriyorsunuz yoksa ek şeyler var mı?
Kafes temizliğine suluk temizliğine dikkat ediyor musunuz içme suyu olarak ne veriyorsunuz?
Linki hatalı kopyalamışsınızResim Yükle - Hızlı Resim Paylaş - Hızlı Resim
Hızlı Resim ücretsiz resim yükleme sitesidir. Yüklediğiniz resimleri internette arkadaşlarınızla, blogunuzda, web sitelerinde, forumlarda veya sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz.hizliresim.com
dışkısı böyle
hata verdi evet. yine x ten gönderdimLinki hatalı kopyalamışsınız
sadece yem ve su. kuş yemi olarak markette ne varsa onu alıyodum ama hep aynı markaydı. son yemini yani şuan kullandığımı farklı yerden almıştım bunun da markası budgies bado diye. yani 1 ay önce filan olmuştur bu yemi vermeye başlayalı acaba yemi değişti diye olabilir mi
içme suyu damacanadan dolduruyorum suluğunu. aslında kefesini de 15 günde bir filan temizliyodum ama daha kısa sürede yapmak lazım sanırım. bu arada kafesinde değil evde salık duruyo her zaman.