Belki diyorum 3 4 yaşında var yokBu arada sizin kuş kaç yaşında?
Belki diyorum 3 4 yaşında var yokBu arada sizin kuş kaç yaşında?
Hmm tamam o zaman. Küçük mü diye düşündüm ama değilmiş. Teşhis etmek kolay burda sıkıntı yok. Ama tedavisi umarım cerrahi işlem olmaz,kuşlar için ameliyat riskli,kalpleri çok hızlı atıyor çünkü. Ama iyi düşünelim belki böyle bir durum da yoktur. Açıkçası ben de merak ediyorum sonucuBelki diyorum 3 4 yaşında var yok
İnşallah hocam zaten eski eşini gecen sene kaybettim karnı şiştiHmm tamam o zaman. Küçük mü diye düşündüm ama değilmiş. Teşhis etmek kolay burda sıkıntı yok. Ama tedavisi umarım cerrahi işlem olmaz,kuşlar için ameliyat riskli,kalpleri çok hızlı atıyor çünkü. Ama iyi düşünelim belki böyle bir durum da yoktur. Açıkçası ben de merak ediyorum sonucu
Hocam kuyruk indirip kaldırma kuyruk üstünde biraz şişlik var bunları unuttum demeyiHmm tamam o zaman. Küçük mü diye düşündüm ama değilmiş. Teşhis etmek kolay burda sıkıntı yok. Ama tedavisi umarım cerrahi işlem olmaz,kuşlar için ameliyat riskli,kalpleri çok hızlı atıyor çünkü. Ama iyi düşünelim belki böyle bir durum da yoktur. Açıkçası ben de merak ediyorum sonucu
Kuyruk sekmesi nefes sıkıntısına işaret olabilir. O şişlik tıkanıklık yaptıysa kuş zor nefes alıyor olabilir.Hocam kuyruk indirip kaldırma kuyruk üstünde biraz şişlik var bunları unuttum demeyi