Yumurta yapamama sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan flamtr34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yumurtayı hissedersin zaten. Çıkış kanalına doğru ittirmen gerek. Dışkıladığı yere doğru yani

Bence risk alma yarın veterinere götür veya nilen birinden yardım al.

Bence risk alma yarın veterinere götür veya nilen birinden yardım al.
Veteriner en doğrusu abi size şöyle diyim 1 yıla yakın belki dişi kuşu elime alınca tuaf bişey degiyordu veteriner yumurta büyümemiş diyordu mesala o yumurta çıksa içinde Yavru olurmu veya yaşarmı acaba

Veteriner en doğrusu abi size şöyle diyim 1 yıla yakın belki dişi kuşu elime alınca tuaf bişey degiyordu veteriner yumurta büyümemiş diyordu mesala o yumurta çıksa içinde Yavru olurmu veya yaşarmı acaba
Yumurta düzgün gelişmişse neden olmasın.

Masallah ne bilim 1 senedir belki oradadır yumurta büyümemiş diyordu doktor çok çiftleşiyo erkek kuş yumurta var diyemi yumurta yapamıyor acaba
1 sene orda durması mümkün değil şimdiye ölürdü öyle olsa. Farklı bir sorunu var demekki. Veteriner görse iyi olur. Yumurtalıkta bir sorun var büyük ihtimalle.

Folikül olabilir. Cerrahi işlem de gerekebilir. İyi bir veteriner muayene etmeli.

Veteriner ilk baktığında yumurta büyümemiş diyordu oda 1 seneye yakın olduğu yumurta olsa bence çıkardı hala duruyo
Tamam işte eğer doğru anladıysam yumurta gelişmemiş orada bir kist olabilir. Folikül yumurtanın çıkmasını sağlayan keseye denir. Yumurta olgunlaşınca folikül kesesi yumurtayı serbest bırakır. 1 senedir böyle olduğuna göre de folikül kisti olabilir. Şişlik sert mi yumuşak mı?

Tamam işte eğer doğru anladıysam yumurta gelişmemiş orada bir kist olabilir. Folikül yumurtanın çıkmasını sağlayan keseye denir. Yumurta olgunlaşınca folikül kesesi yumurtayı serbest bırakır. 1 senedir böyle olduğuna göre de folikül kisti olabilir. Şişlik sert mi yumuşak mı?
Avucuma degeyen yumuşaksı bişey popo bi diyer tarafı sert

Avucuma degeyen yumuşaksı bişey popo bi diyer tarafı sert
Yumuşak olması kist ihtimalini düşündürüyor 👍🏻
Veterinerinizle tekrar görüşün vakit kaybetmeden. Kist patlarsa ölümcül olabilir. Röntgen yeterli mi bilmem ama Ultrason ile baktırsan daha iyi olur kist olup olmadığını anlama yöntemlerinden birisidir. Geçmiş olsun diliyorum yavrucuğa. Veteriner sonrası buraya haber verirsiniz 👍🏻

Yumuşak olması kist ihtimalini düşündürüyor 👍🏻
Veterinerinizle tekrar görüşün vakit kaybetmeden. Kist patlarsa ölümcül olabilir. Röntgen yeterli mi bilmem ama Ultrason ile baktırsan daha iyi olur kist olup olmadığını anlama yöntemlerinden birisidir. Geçmiş olsun diliyorum yavrucuğa. Veteriner sonrası buraya haber verirsiniz 👍🏻
İnşallah hocam inşallah kötü bişey yoktur erkek kuşla çok çiftleşiyor yumurta bile yapamıyor

Geri