Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Arada derken ne kadar sık yapıyor ? Yemek yedikten sonra mı yapıyor arada da yapıyor mu ?Hocam arada öğürme hareketi yapıyor bu normalmidir
Arada derken ne kadar sık yapıyor ? Yemek yedikten sonra mı yapıyor arada da yapıyor mu ?Hocam arada öğürme hareketi yapıyor bu normalmidir
Arada yapıyor nadir hocamArada derken ne kadar sık yapıyor ? Yemek yedikten sonra mı yapıyor arada da yapıyor mu ?
Dışkılar çok iyi. Sorun çözülmüş gibi görünüyor. Yarın prozim kullanın yarım suluğa 3 damla 2-3 gün ondan sonra 5 damlaya çıkararak devam edin.O bulaşık duran kısım salıncak altı üst üste geldiği için dışkılsr orda resimdeki gibi durmuyor. Bu attığım gibi tüm dışkılar
10güne prosimi tamamlıyım dimi hocam. Bide prozim+vitabol - prozim - prozim - prozim+vitabol demiştiniz sıralamayı. Daha sonrasında toplam 10 güne tamamşanacak şekilde prozim demiştiniz.Dışkılar çok iyi. Sorun çözülmüş gibi görünüyor. Yarın prozim kullanın yarım suluğa 3 damla 2-3 gün ondan sonra 5 damlaya çıkararak devam edin.
Evet 10 hatta 15 güne tamamlayalım. Florayı oturtalım.10güne prosimi tamamlıyım dimi hocam. Bide prozim+vitabol - prozim - prozim - prozim+vitabol demiştiniz sıralamayı. Daha sonrasında toplam 10 güne tamamşanacak şekilde prozim demiştiniz.
Evet içeriğindd gördüm. Ozaman şimdlik bu şekilde devam ediyorum. Bu emeğimizin karşılıgını alıyoruz hocamProzim plusta B vitamini var zaten içeriğine bakın. Ayrıca prozimin dışkıyı yumuşatmasından korkmayın alışma sürecinden sonra oturacak dışkılar.
Evet içeriğindd gördüm. Ozaman şimdlik bu şekilde devam ediyorum. Bu emeğimizin karşılıgını alıyoruz hocam![]()
Telefonum kuş boku dolu hocam ahahahahEvet dışkılar sağlıklı kuşlarınkinden bile iyi hem şekil hem kıvam hem renk olatak..