Cansunur ÖZEN
Paylaşımcı Üye
Resimleri neden göremiyorum acaba
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Resimleri neden göremiyorum acaba
EvetAbi mobilden mi giriyorsun
FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tapatalk ile giriyorum sende böylemiAbi mobilden mi giriyorsun
Fotoğrafı tekrar attım yine mi göremiyosunuz?Tapatalk ile giriyorum sende böylemi
Gördüm bu sefer bu sabah da benim yavrum aynı böyle oldu sanırım hayata tutunmayı basaramadilar başınız saolsunFotoğrafı tekrar attım yine mi göremiyosunuz?
Sizinde başınız sağ olsun . Sizinki de ilk önce beyazladı mı yani benim yavrumun rengi soldu baya öyle öldüGördüm bu sefer bu sabah da benim yavrum aynı böyle oldu sanırım hayata tutunmayı basaramadilar başınız saolsun
Evet 2 yavrudan biri öldü ikinci de bu durumda bundan da pek umudum yok eve gidince ölmüş olmasından korkuyorumSizinde başınız sağ olsun . Sizinki de ilk önce beyazladı mı yani benim yavrumun rengi soldu baya öyle öldü
Bende aynı abi ama ben görüyorumTapatalk ile giriyorum sende böylemi
Bende gözükmeye başladı sanırım anlık bir sorun oldu gibiBende aynı abi ama ben görüyorum
Beyazlık neden oluyor acaba bendeki bu yavru da beyazlaşmaya başladıEvet 2 yavrudan biri öldü ikinci de bu durumda bundan da pek umudum yok eve gidince ölmüş olmasından korkuyorum
BilemiyorumBeyazlık neden oluyor acaba bendeki bu yavru da beyazlaşmaya başladı
Selçuk abi görünce yazar @Selçuk YÜKSELBilemiyorum
Bu yavruda cocsidioz var gibi. Evde cocsidioza etkili bir ilaç var mı ?Beyazlık neden oluyor acaba bendeki bu yavru da beyazlaşmaya başladı
Bilemiyorum ki ilk defa duyuyorum . Cocsidioz nedir ki?Bu yavruda cocsidioz var gibi. Evde cocsidioza etkili bir ilaç var mı ?
YokEvde ilaç var mı vara isimlerini yazın.
Hocam ilk defa duyuyorum dedim ya bu kadar acil ve ciddi olduğunu bilemedim tamam gerilmeyelim. İlacı almaya gidiyorum şimdiVe çabuk olun yavru heran risk altında.
Tetramezatinin aynısı olan terracid verdi vet.Baştan ilaç yok deseydiniz. Cocsidiozu bilseniz hangi ilaç var diyecektiniz ?
Neyse veterinerden tetra mezatin , vetacocsin , enrocure veya en son ihtimal avidiare alın. Veya petshoptan. Eve gelir gelmez yarım toplu iğne başı kadar ilacı 2 damla suyla karıştırıp yavruya içirin. Anaçların suyuna da yarım suluğa mercimek tanesi kadar katın 5 gün süreyle. Eğer ilaç sıvıysa yavrunun ağzına küçük bir damla damlatın. Suya da yarım suluğa 5 damla. İlk iki gün yavrunun ağzına damlatın çok küçük bir damla sonrasında yavruya vermeyin.